Τέμπη: Αυξήθηκε κι άλλο ο αριθμός των νεκρών – Νέα στοιχεία έδωσε ιατροδικαστής

Τους 57 έχουν φτάσει οι νεκροί από την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης (28.02.2023). Την είδηση έκανε γνωστή η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή.

Μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης (02.03.2023) στον Realfm για την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας δήλωσε πως οι νεκροί πλέον ανέρχονται στους 57. Συγκεκριμένα, η Ρουμπίνη Λεοντάρη ανέφερε ότι έχουν μεταφερθεί σήμερα στο

νεκροτομείο 14 απανθρακωμένες σοροί. Ακόμη 7 απανθρακωμένες σοροί είχαν μεταφερθεί χθες, Τετάρτη (01.03.2023) στο νεκροτομείο.

Η Ρουμπίνη Λεονταρή είπε επίσης ότι οι σάκοι με ανθρώπινα μέλη που βρίσκονται στο νεκροτομείο έχουν ξεπεράσει τις 10. «Έχει ληφθεί από το κάθε μέλος DNA, οπότε κάποιο μέλος που μπορεί να ανήκει σε μια σορό διαμελισμένη, θα αποδοθεί στη σορό, κάποια μέλη που δεν θα ανήκουν σε σορό, θα έχουμε το DNA τους» ανέφερε, εξηγώντας τη διαδικασία ταυτοποίησης.

Την ίδια ώρα, 54 τραυματίες από την σύγκρουση των τρένων παραμένουν νοσηλευόμενοι στα Νοσοκομεία όλης της χώρας και 6 έξι είναι σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένοι.

The post Τέμπη: Αυξήθηκε κι άλλο ο αριθμός των νεκρών – Νέα στοιχεία έδωσε ιατροδικαστής appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέμπη, Αυξήθηκε,tebi, afxithike