Τα αντικείμενα που έχει πάντα πάνω της μια αεροσυνοδός και δεν τα φαντάζεσαι

Το επάγγελμα των αεροσυνοδών είναι απαιτητικό και ιδιαίτερο. Γι’ αυτό και δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας. Μια αεροσυνοδός να εργάζεται σε δύσκολες συνθήκες, απαιτητικά ωράρια και γνωρίζοντας ειδικούς κανόνες για μια πτήση.

Το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι τα μακρινά ταξίδια καθώς πολλές φορές χρειάζεται να λείπουν για μέρες από το σπίτι τους ή ακόμη και τα κοντινά αλλά συνεχόμενα σε μία μέρα. Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος των αεροσυνοδών είναι ξεχωριστός και δεν ξέρουμε όλα τα μυστικά τους.

Ωστόσο, μιλώντας σε συνεντεύξεις, οι ίδιες έχουν αποκαλύψει τα αντικείμενα που θα βρεις σχεδόν πάντα πάνω σε μια αεροσυνοδό και δεν το γνωρίζεις…

Ενυδατική κρέμα

«Το να βρίσκεσαι συνέχεια στον αέρα, έχει επιπτώσεις στο δέρμα σου. Μπορεί να το ξηράνει, οπότε εκτός από το να πίνω συνέχεια νερό, βασίζομαι σε ενυδατική κρέμα και την εφαρμόζω τουλάχιστον δυο φορές την ημέρα στο σώμα μου», αποκάλυψε σε ένα φόρουμ μια αεροσυνοδός με το όνομα Melissa.

Σημειωματάριο

«Ένα αντικείμενο που δεν αποχωρίζομαι από το ταξίδι είναι το σημειωματάριό μου. Σε αυτό καταγράφω τα γεγονότα της ημέρας και προγραμματίζω αυτά που θα έρθουν στο μέλλον. Το σημειωματάριό μου έχει φωτογραφίες του γιου μου, της συζύγου μου, λίστες, τα σχέδιά μου και αυτά με βοηθούν να βρίσκομαι “κοντά” στην οικογένειά και τις οικογενειακές υποχρεώσεις μου», λέει ο Vinnie De Jesus και η συνάδελφος του στο πλήρωμα συμφωνεί.

Μαγιό

Κι όμως το μαγιό είναι από τα πλέον συνηθισμένα ειδικά για τις αεροσυνοδούς που κάνουν μεγάλες πτήσεις. «Είμαι κορίτσι της θάλασσας, η ιδέα του να βρίσκομαι οπουδήποτε κοντά σε νερό χωρίς μαγιό θα ήταν βασανιστήριο», αναφέρει η Melissa. Ακόμη κι αν έχουν μια μικρή αποσκευή, πάντα το μαγιό θα είναι μέσα σε αυτήν.

exploringgreece.tv

The post Τα αντικείμενα που έχει πάντα πάνω της μια αεροσυνοδός και δεν τα φαντάζεσαι appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα