Τα 12 είδη σεξ που έχει κάνει κάθε ζευγάρι! | Εσείς τα έχετε δοκιμάσει

Μετά από χρόνια σχέσης ή και μήνες ακόμα, θα δοκιμάσετε τα πάντα για να μην ρουτινιάσετε ή έτσι απλά γιατί θέλετε να δοκιμάσετε τα πάντα.

Υπάρχουν κάποια είδη σεξ που έχει δοκιμάσει κάθε ζευγάρι έστω μια φορά, με επιτυχία ή με μεγάλη αποτυχία ή με ένα αίσθημα: «γιατί το κάναμε πάλι αυτό»!!!!

Ιδού!

1. Το σεξ αλά 9 1/2 Εβδομάδες με φρούτα, σιρόπια και σαντιγί!

Ο Μίκι και η Κιμ έπαιξαν τόσο ωραία με όλα τα φαγώσιμα αλλά στην πράξη, που να βάλεις το τσαμπί από το σταφύλι, πως να μην λερώσεις τα σεντόνια με τη σοκολάτα και πως να μην κολλήσει σαν χαλάουα το σιρόπι καραμέλας στην μικρή του περιοχή. Γενικώς, το σεξ με φαγώσιμα, δείχνει ωραίο αλλά στην πράξη δεν θέλεις με τίποτα να μπει η μπανάνα σε λάθος σημείο.

2. Το σεξ οπουδήποτε αλλού εκτός από το κρεβάτι:

Στους πάγκους της κουζίνας, στο πλυντήριο και γενικά, δεν αφήσατε δωμάτιο στο σπίτι που να μην δοκιμάσετε να κάνετε σεξ. Στην αρχή οι δοκιμές θα σας πείσουν αλλά μετά από ένα- δύο ατυχήματα, θα αναπολήσετε τη σιγουριά του κρεβατιού σας!

3. Η επιπόλαιη απόφαση να του κάνεις στριπτίζ!

Μα πόσο ωραία το κάνουν οι επαγγελματίες και πόσο άχαρα το έκανες εσύ, ειδικά με το κολλητό τζιν παντελόνι που δεν έλεγε να βγει!

4. Το πρωινό σεξ στα γρήγορα:

Γιατί ναι, δεν το είχατε κάνει ποτέ, ναι το θέλατε, ναι οι άντρες λειτουργούν καλύτερα το πρωί αλλά η πίεση, η σκέψη πως έχεις να φτιάξεις πρωινό, καφέ, να ξυπνήσεις τα παιδιά, έκαναν το σεξ άχαρο και τον οργασμό όνειρο απατηλό.

5. Το σεξ μετά από μπόλικο αλκοόλ και ξενύχτι:

Η όρεξη υπάρχει και η κούραση μαζί κι εκεί στο μεταίχμιο του ύπνου ξύπνιου, έρχεται η όρεξη αλλά η ντάγκλα του αλκοόλ είναι γλυκιά, γλυκιά σου λέω και τελικά το σεξ παίζει να μείνει στη μέση!

6. Το σεξ στο φτηνό ξενοδοχείο!

Η Βανδή τραγουδούσε πολύ ωραία να τρυπώσουμε στο φτηνό ξενοδοχείο και να κάνουμε και αγκαλιές και φιλιά κι άλλα κόλπα αλλά στην πραγματικότητα, το φτηνό ξενοδοχείο είναι και λίγο σιχαμερούλι και το στρώμα νερού δεν βοηθάει το παιχνίδι και πληρώσαμε και μια μικρή περιουσία βρε αδερφέ για τη σουίτα με την κούνια!

7. Το σεξ στο ντους!

Γιατί τα πλακάκια που γλιστράνε, η ισορροπία που δεν έχεις, το νερό που είναι πολύ καυτό ή πολύ κρύο, μπορούν να δυσκολέψουν την αποστολή του οργασμού.

8. Το σεξ στα μουγκά, γιατί έχετε κόσμο στο σπίτι!

Έχουμε καλεσμένους στο σπίτι, στο διπλανό δωμάτιο αλλά εμείς θα το κάνουμε. Ουπς, μήπως ανοίξει η πόρτα; Μήπως ακουστούμε; Μήπως κάποιος καταλάβει πως το κάνουμε; Μήπως η στύση σου δεν υπάρχει πια;

9. Το σεξ εκτός σπιτιού, έτσι γιατί πρέπει να πείτε ότι το έχετε κανει δημοσίως.

Το παρκάκι, το παγκάκι,το ασανσέρ, το αυτοκίνητο, το σεξ που έγινε σε κάποιο από τα προαναφερθέντα με τρελό στρες, χωρίς οργασμό αλλά θα λέμε ότι το κάναμε κι εκεί!

10. Το σεξ στο πάτωμα άνευ χαλιού!

Η πλάτη μου πονάει, ο πισινός μου γδάρθηκε, δεν βολευόμαστε αλλά όλες αυτές οι χολιγουντιανές παραγωγές δείχνουν το σεξ στο πάτωμα εύκολο!

11. Το σεξ με την στάση που αποκλείεται να την κάνει άνθρωπος αλλά η ταινία πορνό ή το περιοδικό λέει ότι γίνεται.

Φίλη μου, εξάντλησες το κάμα σούτρα και τώρα προκύπτουν νέες και νέες στάσεις αλλά την αλήθεια να την πούμε, πάντα θα σου αρέσουν τα κλασικά και δοκιμασμένα κι όχι το να κρεμόμαστε στον πολυέλαιο.

12. Το τεμπέλικο σεξ (πολύ τεμπελιά)!

Όρεξη δεν υπήρχε αλλά κάπου εκεί, ανάμεσα στο αγαπημένο σου σήριαλ, τη χαλάρωση στον καναπέ, την χαλαρή μουσικούλα, τις πιτζάμες και τα μπερδεμένα σου μαλλιά, ήρθε η όρεξη και προσπαθείς να κρύψεις το μποξεράκι της γιαγιάς που φοράς, επειδή δεν πίστευες πως θα καταλήξετε να το κάνετε!

Πηγή: womenonly.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα