ΣΥΡΙΖΑ: Το καθεστώς Μητσοτάκη ανασύρει από το συρτάρι του κασέτες για αντιπερισπασμό

Έντονη κομματική αντιπαράθεση προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας από την ιστοσελίδα iEfimerida.gr, στο οποίο ακούγεται ο Ανδρέας Βγενόπουλος να συνομιλεί με επιχειρηματία που φέρεται να είχε στενή σχέση με την πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, ζητώντας χρήματα με τη μέθοδο του «βιβλίου».

Πρόκειται, όπως όλα δείχνουν, για

την καταγγελία που είχε κάνει δημοσίως ο Ανδρέας Βγενόπουλος τον Μάιο του 2016, ότι είχε υποβάλει μηνυτήρια αναφορά (για δωροληψία υπαλλήλου δικαστικού λειτουργού, εμπορία επιρροή, απόπειρα εκβίασης, παράβαση καθήκοντος), αναφέροντας τη Βασιλική Θάνου, αλλά και φιλικό της πρόσωπο, ως εμπλεκόμενες στην υπόθεση.



Εκείνη την περίοδο κρινόταν, για όσους δεν θυμούνται, η έκδοση δύο στενών συνεργατών του, στελεχών της MIG, από την Ελλάδα στην Κύπρο.

Στο ηχητικό ακούγεται ο επιχειρηματίας να μιλά για «βιβλίο», χρήματα και εκβιασμό, ενώ φαίνεται να ενημερώνει τη συνομιλήτριά του για μία απόφαση που σκοπεύει να λάβει σε σχέση με την υπόθεση, ρωτώντας την εάν η ίδια προτίθεται να πει την αλήθεια (δείτε το έγγραφο εδώ)

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας iefimerida.gr για την υπόθεση Βγενόπουλου, την οποία επανέφερε σήμερα στο προσκήνιο προφανώς κατ’ εντολή του Μεγάρου Μαξίμου, όπως φαίνεται και από την εσπευσμένη ανακοίνωση της ΝΔ, αφορά μία γνωστή υπόθεση η οποία έχει εξεταστεί από τη Δικαιοσύνη ήδη από το 2016.

Αν υπάρχει οποιοδήποτε νέο στοιχείο, οφείλουν οι κάτοχοί του να δώσουν άμεσα στη Δικαιοσύνη, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια να αξιολογήσει την αξιοπιστία και τη σοβαρότητά του.

Από εκεί και πέρα, όσο το καθεστώς Μητσοτάκη θα βλέπει τον κλοιό να σφίγγει, τόσο θα επιλέγει πυροτεχνήματα και αντιπερισπασμούς, μήπως και ξεφύγει η δημόσια συζήτηση από την ακρίβεια, τη λεηλασία στο δημόσιο με τα 7 δις απευθείας αναθέσεων, την οργή των πολιτών και τις καταγγελίες ακόμη και γαλάζιων ευρωβουλευτών για τις διώξεις δικαστών και δημοσιογράφων, που μας συγκρίνουν με την Ουγγαρία του Όρμπαν.

Όσες κασέτες και να ανασύρει από το συρτάρι του το καθεστώς Μητσοτάκη, ας γνωρίζει ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Μπορεί να πει το ίδιο και ο κ. Μητσοτάκης για αυτούς που μας κυβερνούν σήμερα;

ieidiseis.gr

The post ΣΥΡΙΖΑ: Το καθεστώς Μητσοτάκη ανασύρει από το συρτάρι του κασέτες για αντιπερισπασμό appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα