Συνεχίζονται οι έρευνες για το ναυάγιο με μετανάστες στην Εύβοια – Εντοπίστηκε ένας νεκρός

Συνεχίζονται οι έρευνες εντοπισμού και διάσωσης των μεταναστών που επέβαιναν σε σκάφος που βυθίστηκε χθες στο Στενό του Καφηρέα μεταξύ Εύβοιας και Άνδρου. Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 11 μετανάστες, όλοι άνδρες.

Το πρωί σήμερα, ένα πλοίο ανοικτής θαλάσσης εντόπισε και περισυνέλεξε τη σορό ενός άνδρα, που μεταφέρθηκε στο Διόκλειον Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δραματική διάσωση μεταναστών 

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δραματική επιχείρηση για τη διάσωση μεταναστών μετά το ναυάγιο σκάφους στην Εύβοια, έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό

Σώμα. Στις εικόνες καταγράφονται οι προσπάθειες για τη διάσωση μεταναστών από τη βραχονησίδα Μανδηλού.

Σημειώνεται ότι χθες το μεσημέρι, ένα φορτηγό πλοίο που συμμετείχε στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης εντόπισε σώο έναν αλλοδαπό, τον οποίο περισυνέλεξε ένα πλοίο ανοικτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος και τον μετέφερε στην Κάρυστο. Επιπλέον, χθες το βράδυ, στελέχη του Λιμεναρχείου Καρύστου, εντόπισαν καλά στην υγεία του έναν ακόμα μετανάστη στην περιοχή Μπούρου και τον μετέφεραν στην Κάρυστο.

ethnos.gr

The post Συνεχίζονται οι έρευνες για το ναυάγιο με μετανάστες στην Εύβοια – Εντοπίστηκε ένας νεκρός appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα