Συμμετοχή της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ στον Super Final των FINA World Series

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων δηλώνει παρών σε μια σπουδαία διοργάνωση για την καλλιτεχνική κολύμβηση, η οποία θα λάβει χώρα το τριήμερο από 20 μέχρι 22 Μαΐου στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί ο Super Final των FINA World Series με τη συμμετοχή

της αφρόκρεμας του αθλήματος.

Στη σπουδαία αυτή διοργάνωση, που ανέλαβε η ΚΟΕ, θα μετάσχουν κορυφαίες αθλήτριες και αθλητές από 23 χώρες της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας. Ανάμεσά τους και αυτές που αγωνίστηκαν στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και άλλες που ευελπιστούν να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια. Παρούσα, φυσικά, με πλήρη σύνθεση και η Εθνική ομάδα της Ελλάδας, στις τάξεις της οποίας βρίσκεται η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη του ΝΟ Χανίων.

Τα αγωνίσματα της διοργάνωσης θα είναι: Σόλο (Τεχνικό και Ελεύθερο), Σόλο Ανδρών (Τεχνικό και Ελεύθερο), Ντουέτο (Τεχνικό και Ελεύθερο), Μικτό Ντουέτο (Τεχνικό και Ελεύθερο), Ομαδικό (Τεχνικό και Ελεύθερο) Μικτό Free Combination (μπορεί να συμμετέχει και άνδρας) και Μικτό Highlight (μπορεί να συμμετέχει και άνδρας).

Η αποστολή για τον Ναυτικό Ομιλο αποτελείται από τα εξής κορίτσια: Βλαχαντώνη, Εικοσιπεντάκη Αναστ., Εικοσιπεντάκη Μαρ.-Αρτ., Κανατάκη, Κοκκινάκη, Μακρινάκη, Μηνά, Μπλεμπλιδάκη, Μπόκου, Νίκου, Τζατζιμάκη και Τσιφετάκη.

The post Συμμετοχή της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ στον Super Final των FINA World Series appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συμμετοχή, ΝΟΧ, Super Final, FINA World Series,symmetochi, noch, Super Final, FINA World Series