«Είμαστε αρκετά κοντά να κλείσει το θέμα Σίλας, δεν σκεφτήκαμε το οικονομικό»

Όπως ενημέρωσε νωρίτερα σήμερα η ΑΕΛ, ο Πορτογάλος τεχνικός Χόρχε Σίλας θα φτάσει σήμερα το απόγευμα στο νησί μας ώστε να μπουν στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Λεμεσού. 

Ο Μάριος Νεοφύτου, μίλησε εκ μέρους της ΑΕΛ στον ΣΠΟΡ FM για...

...την κάθοδο του Σίλας στην Κύπρο: «Έχουμε την κάθοδο του κύριου Σίλας στην Κύπρο

σήμερα και περιμένουμε και τον πρόεδρο αύριο. Έγιναν συζητήσεις από πιο πριν. Είμαστε αρκετά κοντά ώστε να κλείσει το θέμα. Είναι λεπτομέρειες που θα συζητηθούν. Μέχρι το Σάββατο πιστεύω ότι θα έχουμε εξελίξεις».

...τους λόγους που επιλέχθηκε ο Πορτογάλος: «Έπαιξαν πολλά ρόλο στην πρόσληψη του. Ο Σίλας ξέρει τα θέλω της ομάδας. Ξέρει ότι η ομάδα είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί. Η ΑΕΛ δεν μπορεί να είναι στο β’ γκρουπ. Ένας προπονητής που έδειξε έργο στην καριέρα του θέλει να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και ο πρόεδρος μας του έδωσε αυτή την ευκαιρία. Είδε την ομάδα και ξέρει τι θέλει. Αυτά που ζήτησε βρήκαν σύμφωνο τον πρόεδρο. Έχει το ελεύθερο. Είναι διαφορετικής σχολής, έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης. Είναι μια λύση που κατά την άποψη μου θα βοηθήσει την ομάδα. Καταλαβαίνει τις ευθύνες που έχει ένας προπονητής στην ΑΕΛ. Ήταν ποδοσφαιριστής, ξέρει την Κύπρο και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

...το αν έγινε οικονομική υπέρβαση: «Ο πρόεδρος δεν σκέφτεται το οικονομικό. Ο στόχος του προέδρου και της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσουμε την επόμενη χρονιά. Θα έρθει με όλο του το τιμ. Στο σύνολο είναι τέσσερις. Το χρηματικό για το καλό της ομάδας δεν θα το σκεφτούμε. Ο στόχος του προέδρου είναι να κάνει την ομάδα έτσι όπως τη θέλει ο κόσμος. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα. Θα γίνει μια νέα προσπάθεια. Ο πρόεδρος θέλει η ΑΕΛ να είναι αρκετά δυνατή στο φετινό πρωτάθλημα. Όπως απογοητεύεται ο κόσμος το ίδιο και εμείς».

...την είσοδο στο νέο γήπεδο: «Η ομάδα κάνει όλες τις απαιτούμενές κινήσεις ώστε να είναι δυνατή και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Η ΑΕΛ με την είσοδο της στο νέο γήπεδο θα είναι αρκετά οργανωμένη σε όλους τους τομείς».

...τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Σίλας: «Δεν καθορίστηκε το πλαίσιο της συνεργασίας. Αυτό θα γίνει με την ανακοίνωση».

...τα όσα ακούγονται για επενδυτή: «Ακούμε τη λέξη επενδυτής συνεχώς. Αν δεν θα έχει κάποιο κέρδος κάποιος δεν θα πάει σε μια ομάδα. Δεν άκουσα κάποιο να βάζει λεφτά στο ποδόσφαιρο και να παίρνει πίσω. Δεν είναι απλό ένας επενδυτής να έρχεται να μπαίνει και τέλος. Ούτε όμως πρέπει ο επενδυτής να μπει και στο τέλος να επιβαρυνθεί το σωματείο. Δεν είναι έτσι απλό».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Είμαστε, Σίλας,eimaste, silas