Συμφώνησαν δήμος Χανίων και ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων για τις θέσεις στάθμευσης

Σε τρία σημεία θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν ολιγόλεπτες στάσεις τα τουριστικά λεωφορεία των Χανίων , προκειμένου να εξυπηρετούν τους επισκέπτες , όπως προέκυψε από την συνάντηση και συζήτηση που είχαν οι εκπρόσωποι του κλάδου με τον δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Θεμάτων κ. Μιχάλη Καλογριδάκη.

Στην συνάντηση διευκρινίστηκε πως τα συγκεκριμένα σημεία είναι στην οδό Πλουμιδάκη, στην πλατεία 1866 και στην παλιά

Ρέμβη.

Όπως είπε ο δήμαρχος Χανίων, κατά την διάρκεια της συνάντησης με τους εκπροσώπους των τουριστικών λεωφορείων, τα συγκεκριμένα σημεία επελέγησαν προκειμένου να μην προκαλείται κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο της πόλης, και τόνισε πως εξυπηρετούν τόσο τους επισκέπτες όσο και τους ιδιόκτητες των λεωφορείων.

Επίσης έγινε γνωστό πως οι θέσεις που θα μπορούν να σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία θα είναι τα πάρκινγκ στους Αγίους Αποστόλους, σε οδό πίσω από το Μηχανολογικό, στον Κλαδισό και στην οδούς Κολοκοτρώνη και Ακτή Κανάρη.

zarpanews.gr

The post Συμφώνησαν δήμος Χανίων και ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων για τις θέσεις στάθμευσης appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συμφώνησαν, Χανίων,symfonisan, chanion