Χανιά | Εντατική αστυνόμευση για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού – Ο Σημανδηράκης συναντήθηκε με τον διοικητή της Τροχαίας | Video

| Video

Με μεγαλύτερη αστυνόμευση τους καλοκαιρινούς μήνες θα επιδιώξει ο δήμος Χανίων σε συνεργασία με την Τροχαία Χανίων να επιτύχει την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης τους καλοκαιρινούς μήνες.

Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι σύσκεψη στο δημαρχείο Χανίων με τη συμμετοχή του διοικητή του Τμήματος Τροχαίας κ. Γιάννης Βλαχάκη.

Όπως είπε ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης,

επιδίωξη είναι ο έλεγχος των θέσεων στάθμευσης, της συμπεριφορές των οδηγών και επίσης την αδικαιολόγητη στάθμευση των οχημάτων στην Παλιά Πόλη.

Αναφερόμενος στην μη ύπαρξη της τουριστικής αστυνομίας ο κ. Σημανδηράκης είπε επίσης πως η φετινή θα είναι η τελευταία χρονιά που ο δήμος Χανίων δεν διαθέτει τουριστική αστυνομία, καθώς η παρουσία της από την επόμενη χρονιά θα βελτιώσει την όλη κατάσταση.

Από την πλευρά του ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας είπε πως θα γίνει το καλύτερο δυνατό, με εντατικοποιημένη αστυνόμευση σε συγκεκριμένα σημεία για να αναπνεύσει το κέντρο της πόλης.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Εντατική αστυνόμευση για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού – Ο Σημανδηράκης συναντήθηκε με τον διοικητή της Τροχαίας | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα