Στο final four του Κυπέλλου Κρήτης η ΣΑΧ Σαμαριά και η ΚΑΙΣΣΑ Χανίων ΣΑΜΑΡΙΑ!

Άλλη μια επιτυχία για τις δύο Χανιώτικες ομάδες, τη ΣΑΧ Σαμαριά και η ΚΑΙΣΣΑ Χανίων ΣΑΜΑΡΙΑ, οι οποίες κατεβάζοντας νεανικές συνθέσεις στους αγώνες τους προκρίθηκαν στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κρήτης.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις από τον 2ο γύρο μιας και είναι και οι δύο ομάδες Α΄ εθνικής και για να φτάσουν στην τελική φάση απέκλεισαν η ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ στον 2ο γύρο την ομάδα του Α.Ο. ΚΥΔΩΝ

με 4-0 και την Κυριακή που μας πέρασε τον Άγιο Νικόλαο επίσης με 4-0. Η ομάδα της ΚΑΙΣΣΑΣ Χανίων ΣΑΜΑΡΙΑ απέκλεισε στον 2ο γύρο την ομάδα του ΟΑΧ 2000 με 2½ – 1½ και στον προηγούμενο γύρο τον ΣΚΟ Ρεθύμνου με 3-1.

Με την ομάδα της ΣΑΧ Σαμαριά αγωνίστηκαν ο Σπύρος Ναούμ, Παπαδόπουλος Αργύρης, Πατρελάκης Βαγγέλης, Γεωργακόπουλος Νίκος και Τσαρουχάς Κώστας. Με την ομάδα της ΚΑΙΣΣΑΣ Χανίων ΣΑΜΑΡΙΑ αγωνίστηκαν οι: Καλαϊτζόγλου Παναγιώτης, Πετράκης Στέλιος, Χομπιτάκης Κώστας, Τζαγκαράκης Παναγιώτης, και Γαλανάκης Νίκος.

Το Σαββατοκύριακο αυτό η ΣΑΧ Σαμαριά ανέλαβε τη διοργάνωση της τελικής φάσης στην πόλη μας όπου οι δύο Χανιώτικες ομάδες θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ και τον ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ από το Ηράκλειο για τον τίτλο του Κυπελλούχου Κρήτης.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα