Στο 5ο τουρνουά πόλο SPLASH του ΝΟΠ οι Παίδες

Την ευκαιρία να λάβει μέρος σε ένα πολύ σημαντικό τουρνουά θα έχει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου μέχρι και ανήμερα των Φώτων, το Σάββατο 6 του μήνα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα Παίδων θα αγωνιστεί στο 5ο τουρνουά πόλο SPLASH που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, υπό τη διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Πατρών. Συνολικά, θα πάρουν μέρος 16 ομάδες, με τον Ν.Ο. Χανίων να βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τις Βουλιαγμένη, ΠΑΟ2 και Ηλυσιακό. Ακόμα, στο τουρνουά θα πάρουν μέρος οι Ν.Ο. Πατρών,

Ν.Ε. Πατρών, Χίος, Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, Γλυφάδα, Μίλων, Εθνικός, Μεταμόρφωση, Ν.Ο. Καλαμάτας, Νηρέας Γέρακα και Ν.Ο. Σύρου.

Ουσιαστικά, το τουρνουά δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του ΝΟΧ να δείξει σε τι κατάσταση βρίσκεται εν όψει της πραγματοποίησης το επόμενο διάστημα του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΝΟΧ είναι η εξής:

Ασγουδάκης Σπυρίδων, Γουρνεζάκης Μάριος, Καντανολέων Κωνσταντίνος, Κουτρουλάκης Νικόλαος, Λουβιτάκης Νικόλαος, Μανιουδάκης Ραφαήλ, Μαρκουλάκης Ιωάννης, Μαυροματάκης Μιχαήλ, Νικολαΐδης Γεώργιος, Παπαμανωλιουδάκης Αλέξανδρος, Περδικάκης Οδυσσέας, Πετράκης Γεώργιος, Πρωιμάκης Γεώργιος, Τριποδάκης Νικόλαος, Τσιστράκης Ελευθέριος

Προπονητής της ομάδας είναι ο Μανούσος Βιζυράκης, ενώ συνοδός της αποστολής ο έφορος του τμήματος, Θοδωρής Νικολαΐδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα