Στην Εθνική ομάδα η Χανιώτισσα αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής Χατελλάρη Αλέσια

Η αθλήτρια του συλλόγου “Ρυθμική Χανιά: Ρυθμός & Αρμονία” Χατελλάρη Αλέσια, έχει επιλεγεί για να στελεχώσει την εθνική ομάδα της χώρας μας.

Είναι μια τεράστια επιτυχία για την ρυθμική γυμναστική σε ολόκληρη την Κρήτη, καθώς μια τέτοια επιλογή αθλήτριας δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση και αναγνώριση για τον σύλλογο, που προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια για την ανάπτυξη και ανάδειξη του αθλήματος της αγωνιστικής Ρυθμικής γυμναστικής στον τόπο μας.

Η Ρυθμική γυμναστική στην επαρχία και ειδικά στα Χανιά μας κατέχει υψηλό επίπεδο. Υπάρχουν αρκετές αθλήτριες – ταλέντα και το αποτέλεσμα αυτό έρχεται να το αποδείξει.

Πολλά συγχαρητήρια στις προπονήτριες του συλλόγου Σκαμνάκη Ελευθερία και Φαραντάκη Χρυσούλα.

Ο Σύλλογος “Ρυθμική Χανιά: Ρυθμός & Αρμονία” ευχαριστεί τους γονείς και τους φορείς της τοπικής κοινωνίας που τον στηρίζουν και ελπίζει να είναι μια καλή αρχή και να ακολουθήσουν και άλλες αθλήτριες.

«Πολλά συγχαρητήρια Αλέσιά μας, είμαστε περήφανοι για σένα! Πολλά συγχαρητήρια στους γονείς σου, πάντα επιτυχίες σου ευχόμαστε και πάντα να πραγματοποιείς τα όνειρα σου!» ευχήθηκε ο Σύλλογος.

zarpanews.gr

The post Στην Εθνική ομάδα η Χανιώτισσα αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής Χατελλάρη Αλέσια appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα