Γαρμπή για Παναγιωτόπουλο: «Οκ, ο Κανάκης δεν ήξερε, αλλά ποιος θα ασχοληθεί με την κοπέλα;»

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η υπόθεση του συντελεστή των «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλου για το «revenge porn». O δημοσιογράφος βρίσκεται εκτός του δυναμικού της εκπομπής, ο θυμός όμως για την πράξη του δεν έχει καταλαγιάσει καθώς νέες αποκαλύψεις συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η Καίτη Γαρμπή, η οποία μας έχει συνηθίσει να παίρνει θέση σε τέτοια κοινωνικά ζητήματα και θέλοντας να υπενθυμίσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, υπενθύμισε μέσω Twitter

ότι το βασικό πρόβλημα δεν είναι αν γνώριζε ή όχι η υπόλοιπη παρέα των Ράδιο Αρβύλα σχετικά με την συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αλλά η κοπέλα που υπέστη αυτόν τον ψυχικό βιασμό.

«Οκ το καταλάβαμε. Ο Κανάκης “δεν ήξερε” επειδή ο κολλητός του φίλος και συνεργάτης επί 13 χρόνια δεν ενημέρωσε τους κολλητούς του φίλους και συνεργάτες πως είναι παλιοχαρακτήρας, εκδικητικός, κομπλεξικός και διεστραμμένος. Παρακάτω: Με αυτό το κορίτσι που υπέστη ηθική παρενόχληση, για την βλάβη της ψυχοσωματικής της υγείας, για το φόβο της, το άγχος της, τη ντροπή της, το θυμό της, την ανασφάλειά της και όλα αυτά που θα κουβαλάει στο μέλλον, άγνωστο μέχρι πότε, ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;», έγραψε η τραγουδίστρια.

Κάθε μέρα και μια απογοήτευση. #radioarvyla pic.twitter.com/3FdTXz49KR

— Καίτη Γαρμπή (@KaitiGarbi) December 14, 2021

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Πόσο άνανδρο αυτό που έκανε»

Σοφία Βόσσου: «Τρόμαξα από την εικόνα μου – Είχα φθάσει 37 κιλά» (Video)

Ελένη Φωτοπούλου για Μενεγάκη: «Η συνεργασία μας έληξε άδοξα» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα