Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γνωστή δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι είδε προσωπικές στιγμές της στο διαδίκτυο

Εξελίξεις διαφαίνονται στον ορίζοντα όσον αφορά στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, σε βάρος του οποίου ξέσπασε «θύελλα» μετά την καταγγελία ότι ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα είχε δημοσιεύσει σε «ροζ» ιστοσελίδες βίντεο με προσωπικές στιγμές του ιδίου και πρώην συντρόφου του, χωρίς εκείνη να έχει δώσει τη συγκατάθεσή της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό, γνωστή δημοσιογράφος από την Αθήνα, η οποία πλέον είναι

παντρεμένη κι έχει και ένα μικρό παιδί, βρίσκεται σε σκέψεις για το αν θα καταγγείλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για δημοσίευση προσωπικών στιγμών.

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η γυναίκα αυτή κάποτε διατηρούσε σχέση με τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή και ο ίδιος τη φωτογράφισε εν αγνοία της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η δημοσιογράφος βρίσκεται σε επικοινωνία με τη δικηγόρο της πρώτης γυναίκας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η ίδια κινητοποιήθηκε να μιλήσει με τον δικηγόρο για να δει αν υπάρχει υλικό και με εκείνη.

Πράγματι, υπήρχαν φωτογραφίες και με την ίδια, αλλά επειδή φοβάται μην τυχόν διαρρεύσει το όνομά της, σκέφτεται την επόμενη κίνησή της.

Στις φωτογραφίες φαίνεται μόνο το σώμα της και για αυτό ακόμα δεν ξέρει αν θα κάνει μήνυση.

Η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τη δημοσιοποίηση των ροζ βίντεο πρώην ερωτικών του συντρόφων ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2023.

ieidiseis.gr

The post Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γνωστή δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι είδε προσωπικές στιγμές της στο διαδίκτυο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα