Στα Χανιά ο Πολάκης: Τι είπε για την οικονομία, την πανδημία και τα προβλήματα των αγροκτηνοτρόφων | Photos+Video

| Photos+Video

Στο Νιο Χωριό του Δήμου Αποκορώνου βρέθηκε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο Παυλος Πολάκης έκανε λόγο για «καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης στην οικονομία», ενώ μίλησε για την πανδημία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι.

«Χρησιμοποίησαν την πανδημία για ένα κράτος έκτακτης ανάγκης απευθείας αναθέσεων

και δώρων στους κολλητούς. Πριν από 18 μήνες, αυτά που μετρήσαμε είναι ότι έδωσε συνολικά 13δις με συβάσεις, από τα οποία τα 5μιση ήταν με την διαδικασία των απευθείας αναθέσεων, όχι με διαγωνισμό. Και να το δεχτείς αυτό τους πρώτους 3,4,5,6 μήνες της πανδημίας, τραβάει 2 χρόνια αυτή η κολόνια όμως τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Για την λίστα Πέτσα

«Υπερβαίνουν τα 200εκ ευρώ τα λεφτά που έχουν δοθεί σε ΜΜΕ κεντρικά, πανελλαδικά, τοπικά συστημικά. Είναι τα λεφτά από τις Περιφέρειες, είναι τα χρήματα τα οποία δίνει μέσα από Υπουργεία» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Χανίων. «Αυτή τη στιγμή ο κόσμος συγκρίνει».

Για την ΔΕΗ

4 χρόνια και παρά τη συμφωνία του Σαμαρά και παρά την πίεση των ετέρων, συνεταίρων δανειστών, εμείς την ΔΕΗ δεν την πουλήσαμε, ούτε τον ΔΕΔΔΗΕ. Και πιο πολύ από όλα δεν αυξήθηκε 1 ευρώ το ρεύμα.

Το τελευταίο διάστημα μειώσαμε τον ΦΠΑ από το 13 στο 6 και βέβαια υπήρξαν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά που μέσα από προγράμματα επιδοτήθηκαν για να μην κοπεί το ρεύμα.

Τώρα τι ζούμε; Μία κατάσταση στην οποία εν μέσω επερχόμενης ενεργειακής κρίσης πουλάει την ΔΕΗ. Με το καλημέρα που αναλαμβάνει ο Χαζηδάκης, δίνει την πρώτη αύξηση.

Δείτε την ομιλία Παύλου Πολάκη στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου:



zarpanews.gr

The post Στα Χανιά ο Πολάκης: Τι είπε για την οικονομία, την πανδημία και τα προβλήματα των αγροκτηνοτρόφων | Photos+Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα