Σήμερα Κυριακή η Γενική Συνέλευση του ΣΥΝΚΑ – Το κάλεσμα του Δημήτρη Αλεξάκη

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του «ΣΥΝ.ΚΑ. ΚΡΗΤΗΣ Π.Ε.».

Αναλυτικά, ύστερα από την 1043/26-1-2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τα άρθρα 7 και 8 του καταστατικού, καλούνται όλα τα μέλη του Προμηθευτικού & Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης Καταναλωτών Κρήτης με τον διακριτικό τίτλο «ΣΥΝ.ΚΑ. ΚΡΗΤΗΣ Π.Ε.» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου

2022 και ώρα 10:00 το πρωί, με υβριδικό τρόπο ήτοι με φυσική παρουσία στην έδρα του συνεταιρισμού στην Επισκοπή Αγυιάς
Χανίων αλλά και με ψηφιακά μέσα, με σκοπό την συζήτηση και λήψη αποφάσεων, για τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Εκλογές για την ανάδειξη μελών διοικητικού και εποπτικού συμβουλίου του
συνεταιρισμού.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση διάσπασης με απόσχιση του κλάδου λιανικού και χονδρικού εμπορίου και εισφορά αυτού σε νέα συνιστώμενη ανώνυμη εταιρεία. Έγκριση τροποποίησης του καταστατικού του συνεταιρισμού συνεπεία της διάσπασης. Έγκριση του καταστατικού της επωφελούμενης νέας εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του ορισμού του πρώτου διοικητικού συμβουλίου της

ΘΕΜΑ 3ο: Διάφορα θέματα του Συνεταιρισμού.

Η γενική συνέλευση θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο σύμφωνα με τα ισχύοντα, έκτακτα μέτρα προστασίας δημόσιας υγείας για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού covid 19. Με φυσική παρουσία δύνανται να συμμετέχουν μόνο πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο.

Ο αντιπρόεδρος του ΣΥΝ.ΚΑ Δημήτρης Αλεξάκης, σε συνέντευξή του στο Zarpa Radio 89.6, δείτε ΕΔΩ, κάλεσε όλους τους μετόχους να έρθουν στη Γενική Συνέλευση την Κυριακή, όπου θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την προτεινόμενη συνεργασία και να ψηφίσουν έχοντας αποκτήσει γνώση για το ζήτημα:

“Εγώ απευθύνω κάλεσμα σε όλα τα μέλη του συνεταιρισμού να έρθουν την Κυριακή, στις 10 το πρωί, στην έδρα μας στην Επισκοπή Αγυιάς στη συνέλευση. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες, μόνο εμβολιασμένοι μπορούν να έρθουν, όποιος όμως δεν είναι εμβολιασμένος αλλά και όποιος θέλει γενικά, μπορεί να κάνει την αίτηση για να συμμετέχει διαδικτυακά.

Ήδη έχουμε τέτοιες αιτήσεις και φυσικά όσοι συμμετάσχουν διαδικτυακά θα έχουν και εκείνοι δικαίωμα να ψηφίσουν, όπως και να μιλήσουν στη συνέλευση. Αυτός είναι ο κατάλληλος τόπος για να συζητηθούν όλα τα ζητήματα και εκεί θα τεθούν όλες οι λεπτομέρειες. Πρέπει λοιπόν να έρθουν όλοι οι μέτοχοι, να ενημερωθούν για τα θέματα και υπεύθυνα να πάρουν τις αποφάσεις τους στη Γενική Συνέλευση, όχι στα social media ή στον κίτρινο τύπο.”

Όσοι επιλέξουν να έρθουν αυτοπροσώπως στη συνέλευση, θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και πιστοποιητικό εμβολιασμού.

The post Σήμερα Κυριακή η Γενική Συνέλευση του ΣΥΝΚΑ – Το κάλεσμα του Δημήτρη Αλεξάκη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα