Στα Χανιά η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας | Που να κλείσετε ραντεβού για δωρεάν εξετάσεις

Η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Περιφέρεις Κρήτης συνεχίζει το μεγάλο της ταξίδι. Ένα ταξίδι ανθρώπινο, Οραματικό, μια πράξη προσφοράς για τις Γυναίκες. Ένα ταξίδι που στόχο έχει να φωτίσει και να δημιουργήσει τις σωστές πεποιθήσεις για την πρόληψη του καρκίνου του Μαστού.

Η Νέα Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας Περιφέρειας Κρήτης

συνεχίζει την διαδρομή προσφοράς με την βοήθεια των επιστημόνων που την υποστηρίζουν αλλά και των, κατά τόπους, συνεργαζόμενων φορέων.

Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης, θα βρίσκεται στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ( Πλατεία Δικαστηρίων), από την Πέμπτη 10 Μαϊου έως και την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018.

Η κινητή μονάδα έχει την δυνατότητα εξέτασης δεκαέξι (16) γυναικών την ημέρα ( κατόπιν ραντεβού). Τηλέφωνα για ραντεβού: 28213 40100/101/102, από 08:00- 14:00

Κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι:

Ηλικία: 40-70 ετώνΚατά προτεραιότητα γυναίκες που έως τώρα δεν έχουν υποβληθεί ποτέ σε Μαστογραφικό έλεγχο όπως και οι ανασφάλιστες γυναίκες.

Αποκλείονται οι γυναίκες:

α) που έχουν κάνει ολική μαστεκτομή

β) μαστεκτομή πριν την πάροδο δέκα ετών

γ) γυναίκες που έχουν ελεγχθεί με μαστογραφία σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους.

δ) Που έχουν ιστορικό βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στον μαστό.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας θα επισκεφθεί όλους τους Δήμους του Νομού Χανίων. Για τις επισκέψεις αυτές, θα ακολουθήσει νεότερο δελτίο τύπου από την Π.Ε Χανίων, στο οποίο θα αναγράφονται οι ημερομηνίες κατά τις οποίες η Μονάδα θα βρίσκεται στον κάθε Δήμο του Νομού μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα