Χανιά | Εντονότερη αστυνόμευση ζήτησε ο Βάμβουκας κατά την καλοκαιρινή περίοδο

Εντονότερη αστυνόμευση εντός της πόλης των Χανίων κατά την περίοδο αιχμής της τουριστικής περιόδου, προκειμένου να περιοριστούν όσο είναι δυνατόν τα φαινόμενα παραβατικότητας ζήτησε κατά την διάρκεια σύσκεψης με υπηρεσιακούς παράγοντες και φορείς ο δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας.

Όπως είπε ο κ. Βάμβουκας, οι καταστάσεις που πρέπει να ελεγχθούν αποτελεσματικά είναι οι παράνομες σταθμεύσεις, οι σταθμεύσεις των λεωφορείων κυρίως μπροστά από την Δημοτική Αγορά, που θα πρέπει να μεταφερθούν, στην οδό Νικηφόρου Φωκά και στους χώρους σταθμεύσεις κοντά στο

κολυμβητήριο.

Επίσης ο δήμαρχος Χανίων, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα φαινόμενα παραβατικότητας γύρω από την Παλιά Πόλη, το Ενετικό Λιμάνι, αλλά και έξω από την Δημοτική Αγορά των Χανίων.

Ο κ. Βάμβουκας μάλιστα αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, όσο και το Λιμεναρχείο Χανίων, που αφορούν στις ελλείψεις προσωπικού σημείωσε πως θα πιέσει και ο ίδιος προκειμένου να υπάρξει τουλάχιστον την καλοκαιρινή περίοδο κάποια ενίσχυση.

Zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα