Σωματεία των Χανίων για την ακρίβεια του ρεύματος στα λαϊκά νοικοκυριά | Photos

| Photos

Τα Πρωτοβάθμια Σωματεία του νομού Χανίων, που υπογράφουν την ανακοίνωση, πραγματοποίησαν παρέμβαση στο υποκατάστημα της ΔΕΗ, Παρασκευή 1η Απριλίου, για τα ζητήματα της ακρίβειας στο ηλεκτρικό ρεύμα για τα λαϊκά νοικοκυριά, σε συνέχεια των αγωνιστικών πρωτοβουλιών που μπήκαν από τα σωματεία, έπειτα από την επιτυχημένη σύσκεψη της προηγούμενης Δευτέρας 28 Μαρτίου.

Αναλυτικά

τα όσα αναφέρουν παρακάτω:

Δεν ανεχόμαστε να πληρώνουμε την ακρίβεια, αποτέλεσμα των στρατηγικών επιλογών του μεγάλου κεφαλαίου και των πολιτικών των κυβερνήσεων του, αλλά και αποτέλεσμα του εντεινόμενου ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία, στον οποίο η χώρα μας μπλέκεται όλο και πιο ενεργά.

Στην παρέμβαση ακολούθησε συνάντηση με την διοίκηση του τοπικού υποκαταστήματος της ΔΕΗ, όπου απαιτήσαμε:

Μείωση της τιμής της ηλεκτρικής ενέργειαςΚατάργηση του Φ.Π.Α στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσηςΚατάργηση του ΕΝΦΙΑΓενναία μείωση των δημοτικών τελώνΚατάργηση των φόρων στα καύσιμα

Κλιμακώνουμε τη δράση μας με μηχανοκίνητη πορεία τη Δευτέρα 4 του Απρίλη στις 6μμ στην Πλατεία της Αγοράς, για την προπαγάνδιση για την επιτυχία της απεργίας.

Καλούμε όλο το Χανιώτικο λαό να συμμετάσχει και να πάρει στα χέρια του την επιτυχία της Πανελλαδικής Πανεργατικής Απεργίας στις 6 του Απρίλη στις 11πμ στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Τα Σωματεία:

Σωματείο Ιδιωτικών ΥπαλλήλωνΣωματείο ΟικοδόμωνΣωματείο ΕπισιτισμούΣωματείο Τροφίμων και ΠοτώνΣωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική ΕκπαίδευσηΣωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑΠαράρτημα Χανίων του Πανελλήνιου Μουσικού ΣυλλόγουΠαράρτημα Χανίων Σωματείου Μισθωτών ΤεχνικώνΕνωτική Ομοσπονδία Αγροτικών συλλόγων Ν. Χανίων

zarpanews.gr

The post Σωματεία των Χανίων για την ακρίβεια του ρεύματος στα λαϊκά νοικοκυριά | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα