Πτήση θρίλερ της EasyJet – Αναγκαστική προσγείωση στο Παρίσι

Η πτήση της EasyJet από το Γκάτγουικ του Λονδίνου με προορισμό τη Βαρκελώνη κατέληξε  στο Παρίσι αφού ο πιλότος σήμανε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στον αέρα. Όπως έγινε γνωστό ένας επιβάτης της πτήσης χρειάστηκε επείγουσα ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με την dailymail, η πτήση U28569, με προορισμό τη Βαρκελώνη, αναχώρησε από τον τερματικό σταθμό του Λονδίνου περίπου 30 λεπτά αργότερα από ό,τι αναμενόταν, προτού αναγκαστεί ενώ πετούσε πάνω από τη Γαλλία

να προβεί σε προσγείωση στο Παρίσι.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το αεροπλάνο να κατεβαίνει γρήγορα ύψος προσγειωθεί με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle περίπου στις 11 π.μ. GMT (13:00 ώρα Ελλάδας).

Η ζωντανή παρακολούθηση δεδομένων από το FlightRadar24 έδειξε τη στιγμή που το αεροπλάνο άρχισε να κατεβαίνει γρήγορα πάνω από το Loches, στη Βόρεια Γαλλία.

Εκπρόσωπος της EasyJet δήλωσε στη MailOnline: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η πτήση EJU8569 από το Λονδίνο Γκάτγουικ προς τη Βαρκελώνη σήμερα εκτράπηκε προς το Παρίσι επειδή ένας επιβάτης στο αεροπλάνο χρειάστηκε επείγουσα ιατρική βοήθεια.

Ο επιβάτης δέχτηκε ιατρικές υπηρεσίες και η πτήση θα συνεχίσει για τη Βαρκελώνη.

Η ασφάλεια και η υγεία των επιβατών και του πληρώματος είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επιβάτες μας για την κατανόησή τους».

The post Πτήση θρίλερ της EasyJet – Αναγκαστική προσγείωση στο Παρίσι appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα