«Σοκαριστήκαμε όλοι μας» – Τι λέει στο zarpanews.gr η αδερφή του Χανιώτη που τραυματίστηκε στα επεισόδια του ΑΠΘ | Photos

Στο zarpanews.gr μίλησε η αδερφή του Χανιώτη φοιτητή που τραυματίστηκε χθες από τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ

Από τα Χανιά και συγκεκριμένα τους Αγίους Αποστόλους είναι ο 21χρονος φοιτητής που τραυματίστηκε από τα ΜΑΤ στα επεισόδια της Πέμπτης 26 Μαΐου στην πορεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

(δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ κι ΕΔΩ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο φοιτητής που σπουδάζει Γυμναστική Ακαδημία, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με τραύματα στο αυτί, στο κεφάλι και στο στόμα, όταν κατά την διάρκεια πορείας μια κρότου λάμψης έπεσε σχεδόν 2 μέτρα μακριά του. Όπως αναφέρει και το πόρισμα του νοσοκομείου ο 21χρονος είχε χάσει την ακοή του από το ένα του αυτί.

Διάγνωση γιατρών στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης για τον τραυματισμένο φοιτητή:
1. Απώλεια ακοής από το ένα αυτί
2. Ράμματα στο κεφάλι
3. Σπασμένα δόντια

Πορεία στις 19.00 στην Καμάρα καλούν φοιτητικοί σύλλογοι! Όλοι/ες εκεί!#thessaloniki #ΑΠΘ #πανεπιστημια #Κεραμεως

— Μένουμε Ενεργοί – Υγεία, Συλλογικότητα, Αλληλεγγύη (@Covid19energoi) May 26, 2022

«Στην πορεία ήταν 30 το πολύ άτομα. Έχει ράμματα στο στόμα και το πιγούνι, δεν μπορεί να μιλήσει καλά, όμως έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Θα έχει θέμα με τα δόντια του, αλλά περιμένουμε την πανοραμική. Η ακοή του μας είπαν θα επανέλθει» είπε η αδερφή του 21χρονου σε επικοινωνία της με το zarpanews.gr.

«Η μητέρα μας ανέβηκε αμέσως στη Θεσσαλονίκη μετά το επεισόδιο. Τώρα είναι σπίτι και αναρρώνει. Σοκαριστήκαμε όλοι μας! Γράφονται πολλά ψέματα για το συμβάν. Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα» τόνισε η ίδια.

zarpanews.gr

The post «Σοκαριστήκαμε όλοι μας» – Τι λέει στο zarpanews.gr η αδερφή του Χανιώτη που τραυματίστηκε στα επεισόδια του ΑΠΘ | Photos| Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα