Σκυλακάκης: Ξεκινά άμεσα η ανάπλαση 30 οικοδομικών τετραγώνων στα Χανιά – Τι είπε για το ποδηλατοδρόμιο

Σύσκεψη με τον αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους της περιφερειακής ενότητας Χανίων είχε το πρωί της Παρασκευής ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θοδωρής Σκυλακάκης, στο δημαρχείο Χανίων.

Ο υπουργός έκανε γνωστό ότι το έργο αστικής ανάπλασης 30 οικοδομικών τετραγώνων και εκείνο της ολοκλήρωσης του ποδηλατοδρομίου στο Ακρωτήρι θα ξεκινήσουν άμεσα:

“Έχουμε ένα θετικό γεγονός, ότι η αστική ανάπλαση που εγκρίθηκε, ξεκινά άμεσα στα Χανιά. Τα Χανιά

θα είναι μια περιοχή που θα αξιοποιήσει με πολύ ικανοποιητικό τρόπο αυτούς τους πόρους. Από εμάς έχουν απελευθερωθεί τα έργα αυτά“.

Ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, τόνισε ότι μόλις δοθεί και επίσημα το “οκ” από το υπουργείο, θα ξεκινήσει η δημοπράτηση:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σκυλακάκη, καθώς είχαμε την πολύ μεγάλη επιτυχία των 15 εκατομμυρίων ευρώ στα δύο έργα, την ανακατασκευή, παράδοση και λειτουργία του ποδηλατοδρομίου, αλλά και στην μεγαλύτερη αστική ανάπλαση των 30 οικοδομικών τετραγώνων. Τις επόμενες ημέρες περιμένουμε το πράσινο φως ώστε να προβούμε στη δημοπράτηση αυτών των έργων που είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για τον τόπο”.

Ο δήμος Χανίων έχει ακόμα ενταχθεί στο πρόγραμμα Smart Cities με 3 εκατομμύρια και στο προγραμμα οδικής ασφάλειας με 4 εκατομμύρια περίπου, ανέφερε ο δήμαρχος.
zarpanews.gr

The post Σκυλακάκης: Ξεκινά άμεσα η ανάπλαση 30 οικοδομικών τετραγώνων στα Χανιά – Τι είπε για το ποδηλατοδρόμιο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα