Σήμερα απολογείται ο 22χρονος για το αιματηρό επεισόδιο σε πάρκινγκ των Χανίων

Τις δικές του εξηγήσεις για το αιματηρό επεισόδιο σε βάρος 37χρονου τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στα Χανιά, καλείται να δώσει σήμερα στον ανακριτή ο 22χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συναυτουργία με 17χρονο, ο οποίος την Παρασκευή αφέθηκε ελεύθερος μετά την δική του απολογία (ΕΔΩ)

Η υπόθεση

Το συμβάν έλαβε χώρα σε υπαίθριο πάρκινγκ της πόλης των Χανίων. Για ασήμαντη αφορμή οι νεαροί διαπληκτίστηκαν με τον 37χρονο τον

οποίο στη συνέχεια φέρονται να μαχαίρωσαν ενώ δεν περιορίστηκαν σε αυτό αλλά έκλεψαν το αυτοκίνητο του και έγιναν καπνός. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων καθώς ένας από τους δράστες τον τραυμάτισε στο μηρό.

Ο 17χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης ενώ συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Τα ξημερώματα της Πέμπτης 25 Αυγούστου, παραδόθηκε στις αρχές και ο 22χρονος ενώ το κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε στην Κίσαμο.

Για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπή, φθορά ξένης περιουσίας και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκαν αρμοδίως.

zarpanews.gr

The post Σήμερα απολογείται ο 22χρονος για το αιματηρό επεισόδιο σε πάρκινγκ των Χανίων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σήμερα, 22χρονος, Χανίων,simera, 22chronos, chanion