Σημανδηράκης: «Τα έργα θα ξεκινούν μόλις υπογράφονται – Οι πολίτες θέλουν τις αλλαγές»

To ζήτημα των μεγάλων έργων που έχουν ξεκινήσει στην οδό Χ’Μιχάλη Γιάνναρη, απασχόλησε την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χανίων με την αντιπολίτευση να προσάπτει στην δημοτική Αρχή κακό προγραμματισμό και τον Δήμαρχο να απαντά πως τα έργα θα υπογράφονται αμέσως μόλις υπάρχει ανάδοχος και θα ξεκινούν άμεσα.

Το θέμα έθεσε ο Γρηγόρης Αρχοντάκης, ο οποίος ζήτησε ενημέρωση για το πώς θα υλοποιηθεί το έργο, σημειώνοντας πως θα πρέπει να υπάρχει σωστή πληροφόρηση για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελίσσεται ώστε να το γνωρίζουν οι  επιχειρήσεις και οι καταναλωτές.

Επαυξάνοντας ο Τάσος

Βάμβουκας κατηγόρησε τον Δήμαρχο ότι κάνει «επίθεση στους επαγγελματίες της πόλης» και έκανε λόγο για εντελώς λάθος προγραμματισμό με την έναρξη του έργου λίγο πριν τις γιορτές.

Απαντώντας ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, σημείωσε πως «κανένα τέτοιο έργο δεν μπορεί να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί χωρίς να προκαλέσει όχληση» υπογράμμιζοντας πως όλο το έργο θα υλοποιηθεί χωρίς να αποκλειστεί η κυκλοφορία.

«Θα δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα την περίοδο των εορτών» τόνισε, σημειώνοντας πως «το αποτέλεσμα της ανάπλασης θα επιφέρει μια μόνιμη και σημαντική αναβάθμιση στην περιοχή». Παράλληλα, προσέθεσε πως η όχληση θα μεγαλώσει τις αμέσως επόμενες εβδομάδες με την έναρξη των εργασιών για το ανοιχτό κέντρο εμπορίου στην Πλατεία 1866 και της μεγάλης ανάπλασης στα 30 οικοδομικά τετράγωνα γύρω από το ΚΤΕΛ.

«Οι πολίτες θέλουν τις αλλαγές» τόνισε.

zarpanews.gr

The post Σημανδηράκης: «Τα έργα θα ξεκινούν μόλις υπογράφονται – Οι πολίτες θέλουν τις αλλαγές» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σημανδηράκης,simandirakis