Σιγά μην περιμένει τον Αυγενάκη… Πρόταση για προπονητήριο ρίψεων κατεβάζει ο Σημανδηράκης στο Δημοτικό Συμβούλιο

Την ώρα που η γενική γραμματεία αθλητισμού κρατά κλειστά τα χαρτιά της για το μέλλον του αθλητικού κέντρου στον χώρο του κλειστού κολυμβητηρίου Ακρωτηρίου, η Δημοτική Αρχή «βγαίνει μπροστά» με δημιουργία ενός χώρου για ρίψεις που θα χρησιμεύει ως προπονητικό κέντρο για τους αθλητές.

Το δημοτικό συμβούλιο Χανίων, στην συνεδρίαση της Τετάρτης, θα κληθεί να εγκρίνει αφενός την μίσθωση οικοπέδου για τη δημιουργία νέου προπονητικού κέντρου χώρου ρίψεων και αφετέρου την λειτουργία του κέντρου.

Το οικόπεδο θα πρέπει να έχει συνολικό εμβαδόν 6 στρεμμάτων και να βρίσκεται

στις περιοχές από Σούδα έως Μουρνιές. Να είναι επίπεδο, να υπάρχει κοντά συγκοινωνία για την μεταφορά των αθλητών, όπως επίσης να έχει κοντά παροχή ρεύματος .

Υπενθυμίζεται ότι τέτοιος χώρος έχει… «στα λόγια» προβλεφθεί στο αθλητικό κέντρο που επίσης προφορικά έχει σχεδιαστεί στα πέριξ του κλειστού κολυμβητηρίου Ακρωτηρίου.

Άλλωστε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, την Δευτέρα, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη (ΕΔΩ) σημειώνοντας πως και τα δύο κολυμβητήρια έχουν βαλτώσει ενώ η γενική γραμματεία δεν έχει απαντήσει καν στο αίτημα του Δήμου Χανίων να αναλάβει την διαχείριση του Κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι.

zarpanews.gr

The post Σιγά μην περιμένει τον Αυγενάκη… Πρόταση για προπονητήριο ρίψεων κατεβάζει ο Σημανδηράκης στο Δημοτικό Συμβούλιο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα