Σέβη Βολουδάκη: “Είμαι έτοιμη να δώσω τη δική μου μάχη για τους κατοίκους των Χανίων”

Στον δρόμο που χάραξε ο αείμνηστος Μανούσος Βολουδάκης θα περπατήσει η σύζυγός του Σέβη Αμανατίδου – Βολουδάκη, η οποία θα είναι υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον νομό Χανίων, συνεχίζοντας το όραμα του συζύγου της για πρόοδο και ανάπτυξη στον τόπο.

Στο γραφείο της Τοπικής Οργάνωσης του κυβερνώντος κόμματος στα Χανιά, σε μία συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα λόγω της πρόσφατης απώλειας

του βουλευτή του νομού, παρουσιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στη λίστα της Νέας Δημοκρατίας στο νομό της Κρήτης, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαϊου (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Η Σέβη Αμανατίδου – Βολουδάκη κάθισε δίπλα στους συνυποψηφίους της, εκεί όπυ συνήθιζε να βλέπει τον σύζυγό της, από τη θέση του ακροατηρίου. Η Ντόρα Μπακογιάννη την καλωσόρισε στο “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο. Ο Σφακιανός πολιτικός έφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια, ύστερα από γενναία μάχη με τον καρκίνο, σκορπίζοντας θλίψη στην Κρήτη, ωστόσο η σύζυγός του, αποδεχόμενη την πρόταση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, πήρε τη μεγάλη απόφαση να βαδίσει στο ίδιο μονοπάτι που ο αείμνηστος Μανούσος άνοιξε το 2007, όταν πρωτοεξελέγη βουλευτής στα αγαπημένα του Χανιά.

“Η πρόταση του πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να είμαι υποψήφια στο Νομό Χανίων, είναι πολύ τιμητική. Όπως πορεύτηκε στον προσωπικό και πολιτικό του βίο και ο αείμνηστος Μανούσος, με τη μοναδική και συνεπή προσφορά του στους κατοίκους του Νομού Χανίων, εξομολογείται η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Secret των Παραπολιτικών.

H Σέβη Αμανατίδου – Βολουδάκη και ο Μανούσος Βολουδάκης απέκτησαν τρία υπέροχα παιδιά, τον Γιώργο, τον Σήφη και τη Δάφνη, Μιλώντας για τον σύζυγό της, έχει πει πως μαζί του ήταν “ένα”. Πάντα στο πλευρό του στη ζωή, αλλά και στην πολιτική. Η δυναμική δικηγόρος ήταν ο “βράχος” που τον στήριζε στις εκστρατείες, στις μάχες, αλλά και στον πιο δύσκολο αγώνα που κλήθηκε να δώσει.

“Απόλυτα συνειδητοποιημένη”

Για την απόφασή της να κατέβει στην πολιτική, η κ. Αμανατίδου – Βολουδάκη αναφέρει: “Νιώθω απόλυτα συνειδητοποιημένη για την επιλογή μου. Και είμαι έτοιμη να δώσω τη δική μου μάχη για τους κατοίκους του νομού Χανίων. Με σταθερή την πεποίθησή μου ότι η τιμή, το ήθος, η εντιμότητα και η αξιοπρέπεια, οφείλουν να συνοδεύουν κάθε άνθρωπο στη ζωή του. Πολύ περισσότερο όσες και όσους συμμετέχουν στο δημόσιο βίο”.

Η Σέβη Αμανατίδου – Βολουδάκη είναι νομικός με θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο και έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση στον τομέα της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των γυναικών και με συνεισφορά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης: “Μπορώ να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου, ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα στο Νομό Χανίων. Να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες στη νέα γενιά. Να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερη προοπτική στον αγροτικό και τον κτηνοτροφικό τομέα. Να ενισχύσουμε τις υπηρεσίας υγείας. Να μεγαλώσουμε την αξία και την ποιότητα του τουριστικού μας προϊόντος”

“Οι εποχές αλλάζουν”

Για το όραμα και τους στόχους της για τα Χανιά, η υποψήφια βουλευτής της Νεάς Δημοκρατίας σημειώνει: “Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι, όσο δύσκολες και εάν είναι οι προκλήσεις, μπορούν να γίνουν η αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα στον τόπο μας. Γιατί ο Νομός Χανίων και οι κάτοικοί του, αξίζουν περισσότερα, στην ποιότητα της ζωής τους και στην προοπτική τους. Όλες και όλοι μαζί, μέσα από έναν έντιμο και εποικοδομητικό διάλογο, μπορούμε να χαράξουμε τα επόμενα βήματα.

“Οι εποχές αλλάζουν. Η κοινωνία αλλάζει. Οι αντιλήψεις και οι προσδοκίες και αποκτούν άλλη δυναμική. Πρέπει λοιπόν να επαναπροσδιορίσουμε δυναμικά τη στρατηγική μας. Και να αναθεωρήσουμε τόσο τις πρακτικές μας όσο και τις πολιτικές επιλογές μας. Ιδιαίτερα στον τόπο μας, όπου το παραμικρό λάθος κοστίζει πολύ. Και η όποια θετική παρέμβαση, γίνεται στέρεη βάση που γεννά ελπίδες για το μέλλον”

Τέλος, στέλνει το δικό της μήνυμα ενόψει των επικείμενων εκλογών, τονίζοντας την ανάγκη για αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις κάλπες: “Η χώρα δεν μπορεί μπει σε περιπέτειες. Υπάρχει ένας μόνο σίγουρος δρόμος, σταθερά μπροστά. Χρειαζόμαστε αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ. ώστε να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Ναι, σημειώθηκαν αστοχίες και καθυστερήσεις. Πετύχαμε όμως πάρα πολλά. Κρατήσαμε όρθιο τον τόπο, βελτιώσαμε την καθημερινότητα, μέσα στις πρωτόγνωρες και διαδοχικές κρίσεις που πέρασε η χώρα μας αλλά και η Ευρώπη τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Με πίστη στις αξίες μας, με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, προχωράμε μπροστά. Για τον τόπο που μας αξίζει. Και την ευθύνη που έχουμε να τον παραδώσουμε καλύτερο στα παιδιά μας”.

The post Σέβη Βολουδάκη: “Είμαι έτοιμη να δώσω τη δική μου μάχη για τους κατοίκους των Χανίων” appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα