Σασμός: Η Καλλιόπη βασανίζεται από σκοτεινές μνήμες – Ο εφιάλτης για τον Μανόλη ξαναζωντανεύει

Συγκλονιστικές εξελίξεις απόψε στον Σασμό – Η Καλλιόπη βασανίζεται από σκοτεινές μνήμες. Ο εφιάλτης για τον Μανόλη ξαναζωντανεύει!

Δείτε απόψε, Πέμπτη 06 Απριλίου, στις 21:00

Επεισόδιο 111

Ο Βαγγέλης δέχεται ένα δώρο μεγάλης αξίας και κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει τη Ντίνα, ενώ την ίδια στιγμή ο Σταύρος ανησυχεί που ο αδελφός του μπλέκεται ολοένα και πιο βαθιά στα γρανάζια του Φαρμάκη. Κι ενώ τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα για την Μαρίνα και την Αργυρώ, ο Λευτέρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τη Θοδώρα. Η Θοδώρα προσπαθεί

να μάθει από τον Λευτέρη όσα αφορούν στο παρελθόν του. Η συζήτηση όμως δεν έχει ευτυχές τέλος, καθώς ο Λευτέρης δεν μπορεί να της αποκαλύψει ακόμη την αλήθεια. Άραγε ποιο θα είναι το τίμημα για τον Λευτέρη; Την ίδια στιγμή που η Καλλιόπη βασανίζεται στον ύπνο της από σκοτεινές μνήμες, ο εφιάλτης για τον Μανόλη ξαναζωντανεύει.

Δείτε το sneak preview:

Δείτε το trailer:

Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς και επιπλέον υλικό ΕΔΩ 

Πρωταγωνιστούν:

Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

The post Σασμός: Η Καλλιόπη βασανίζεται από σκοτεινές μνήμες – Ο εφιάλτης για τον Μανόλη ξαναζωντανεύει appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός, Καλλιόπη, Μανόλη,sasmos, kalliopi, manoli