Ρόκα: «Φέτος δεν έχουμε τον παίκτη που μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι»

«Φέτος δεν έχουμε τον παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια ενέργεια, να αλλάξει το παιχνίδι. Αν δεν το έχεις αυτό, πρέπει να δουλεύεις ομαδικά», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Πλατανιά, Μανουέλ Ρόκα, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε ό,τι αφορά τον εαυτό μας. Ήξερα ότι ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε βαθμό εδώ, αυτό που ήθελα ήταν να μεταφέρω στους παίκτες μου το να έχουμε βάσεις

σε άμυνα και επίθεση. Σήμερα παίζαμε στο ΟΑΚΑ κόντρα στην καλύτερη ελληνική ομάδα αυτή την στιγμή, οπότε ήταν δύσκολο να πάρουμε αποτέλεσμα.

Κρατήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αν και η διαφορά ήταν μεγάλη ποιοτικά. Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο και να κάνουμε το βήμα παραπάνω στο δεύτερο. Τελικά δεχθήκαμε το γκολ λίγο πριν το ημίχρονο και μετά το δεύτερο στην αρχή του δεύτερου. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, η οποία έκανε πολύ καλό παιχνίδι παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γενικά εμείς, ως ομάδα, έχουμε αλλάξει πολλούς παίκτες φέτος και χρειάζονται χρόνο προσαρμογής αυτοί που ήρθαν. Νομίζω ότι πρέπει να αποκτήσουμε ομοιογένεια ως ομάδα, αυτό είναι το βασικό που θεωρώ ότι λείπει στην ομάδα. Φέτος δεν έχουμε τον παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια ενέργεια, να αλλάξει το παιχνίδι. Αν δεν το έχεις αυτό, πρέπει να δουλεύεις ομαδικά».

Για το αν η μεγαλύτερη αδυναμία του Πλατανιά είναι στο σκοράρισμα: «Υπάρχουν δύο τρόποι να πάρεις βαθμούς. Ο πρώτος είναι να παίξεις ως ομάδα, ο άλλος είναι να κρατήσεις το μηδέν και από εκεί και πέρα 2-3 παίκτες με προσωπικότητα να αλλάξουν το ματς. Όλες οι ομάδες έχουν 2-3 παίκτες με προσωπικότητα που μπορούν να δώσουν την λύση. Εμείς, είτε επειδή δεν έχουν προσαρμοστεί καλά αυτοί που ήρθαν, είτε επειδή δεν έχουμε την προσωπικότητα, πρέπει να πάμε στο ομαδικό. Να βρούμε έναν τρόπο για να έχουμε καλή συνεργασία μεταξύ μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα