Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Γνώριζε τα πάντα για την κατάσταση της υγείας του μέχρι το τέλος

Ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων στα 73 του χρόνια. Ο θάνατός του, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, προκάλεσε θλίψη τόσο σε συγγενείς και φίλους όσο και στο κοινό που τον αγάπησε για τα τραγούδια του.

Σύμφωνα με την Espresso, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ζήτησε από την πρώτη στιγμή να γνωρίζει τα πάντα για την εξέλιξη της

υγείας του και φυσικά, αυτή του η επιθυμία έγινε σεβαστή.  Ωστόσο, η επιδείνωση της υγείας του κάθε μέρα και κάθε εβδομάδα ήταν πιο εμφανής. Μεγάλη κόπωση και ανορεξία, ώσπου τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο ίδιος και η οικογένειά του δεν δέχτηκαν να εισαχθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε δωμάτιο νοσοκομείου. Έπειτα από κοινή απόφαση, το σπίτι του είχε σχεδόν μετατραπεί σε κλινική, ώστε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς να αισθάνεται ασφάλεια και ζεστασιά στον χώρο όπου έζησε όλα τα χρόνια με την οικογένειά του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά έχοντας δίπλα του διαρκώς την οικογένειά του.

Ήταν αρχές Μαρτίου, όταν η «Espresso» έγραψε για τον γολγοθά που ανέβαινε με τις χημειοθεραπείες ο σπουδαίος καλλιτέχνης. Ο αγώνας του απέναντι στον καρκίνο ήταν κοινός με τον αγαπημένο του φίλο ∆άκη, ο οποίος για τρία ολόκληρα χρόνια έδινε σκληρό αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Τελικά, κι εκείνος δεν τα κατάφερε.

Τότε, μάλιστα, η οικογένεια του Ρόμπερτ Ουίλιαμς (ύστερα από συμβουλές των θεραπόντων ιατρών του τραγουδιστή) προσπαθούσε να κρατήσει όλα εκείνα τα δημοσιεύματα για τη σκληρή μάχη του ∆άκη μακριά από τον δικό τους άνθρωπο, προκειμένου να μην κλονιστεί ακόμα περισσότερο η υγεία του.

Στη μεγάλη αυτή μάχη ο Ρόμπερτ δεν ήθελε «συμμάχους». Ελάχιστοι φίλοι είχαν την έγκρισή του για να τον δουν και να του σφίξουν το χέρι. Μία από αυτές ήταν και η άλλοτε αγαπημένη του και στενή του φίλη Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία τον επισκέφτηκε στα μέσα του καλοκαιριού μαζί με τον σύζυγό της προσπαθώντας να του δώσουν κουράγιο ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και μαζί θα παλέψουν για να σταθεί πάλι στα πόδια του.

The post Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Γνώριζε τα πάντα για την κατάσταση της υγείας του μέχρι το τέλος appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γνώριζε,robert ouiliams, gnorize