Ρήμαζε για μήνες αυτοκίνητα στην Κρήτη – Τον τσάκωσαν μέρα μεσημέρι

Στην σύλληψη ενός 50χρονου άνδρα από την Αλβανία προχώρησε την Δευτέρα η Ελληνική Αστυνομία στο Λασίθι, καθώς φέρεται να έκλεβε αυτοκίνητα τους τελευταίους 4,5 μήνες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η δράση του 50χρονου είχε ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2022 και μέχρι χθες είχε κλέψει εννέα αυτοκίνητα σε Άγιο Νικόλαο και Ιεράπετρα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αποσπάσει αντικείμενα σημαντικής αξίας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Η

ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση εννέα (9) υποθέσεων κλοπών που διαπράχθηκαν σε οχήματα, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατά το χρονικό διάστημα από την 24.10.2022 έως και 13.02.2023 είχε διαπράξει συνολικά εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και εργαλεία, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου άμεσα αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο αλλοδαπός ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κουκούλα τύπου full face, γάντια, φακός και διαρρηκτικά εργαλεία.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου».

zarpanews.gr

The post Ρήμαζε για μήνες αυτοκίνητα στην Κρήτη – Τον τσάκωσαν μέρα μεσημέρι appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρήμαζε, Κρήτη – Συνελήφθη,rimaze, kriti – synelifthi