Ρέθυμνο | Στον Δήμο Αγίου Βασιλείου το βραβείο «Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης» των Greek Green Awards

ΤοΡέθυμνο | βραβείο «Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης» στην κατηγορία «Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση-Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» απονεμήθηκε από τα Greek Green Awards & την Verde.tec στον Δήμο Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου.

Η απονομή έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης «VERDE.TEC» που είναι εξειδικευμένη έκθεση της Ελλάδας για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις.

Σύμφωνα

με τη δημοτική αρχή, το βραβείο αποτελεί μια αναγνώριση και επιβράβευση του σημαντικού έργου, όπως χαρακτηρίζεται, που υλοποιείται στον Δήμο Αγίου Βασιλείου για την προστασία του περιβάλλοντος. «Το έργο για την προστασία του περιβάλλοντος βρίσκεται στην “καρδιά” της στρατηγικής του δήμου, για αειφόρο ανάπτυξη και το βραβείο επιβεβαίωσε την ανάγκη στήριξης της κοινωνικής συμμετοχής και προσφοράς στο Περιβάλλον, που αποδεικνύεται μέσα από συγκεκριμένα προγράμματα δράσης, ενεργειών και επικοινωνίας», σύμφωνα με το δήμαρχο Γιάννη Ταταράκη.

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου είναι ένας από τους δύο δήμους της Κρήτης που βραβεύτηκαν, πέραν των Φορέων Διαχείρισης του νησιού. Ο κ. Ταταράκης επισήμανε ότι μέσω της διάκρισης και του βραβείου «διαφαίνεται η έμπρακτη αναγνώριση των προσπαθειών μας για την προστασία και την ανάδειξη του περιβάλλοντος, με γνώμονα τις αρχές της Κυκλικής Οικονομίας και της Αειφόρου Ανάπτυξης».

ΑΠΕ

The post Ρέθυμνο | Στον Δήμο Αγίου Βασιλείου το βραβείο «Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης» των Greek Green Awards appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα