Κρήτη | Σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο καλεί το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου

ΤοΚρήτη | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου, καταδικάζει απερίφραστα τον πόλεμο (όπως και κάθε πόλεμο) που διεξάγεται στην Ουκρανία έπειτα από την επίθεση της Ρωσίας, κατά την οποία έχουμε παραβίαση της εδαφικής και κυριαρχικής ακεραιότητας μιας χώρας και καταπάτηση του διεθνούς δικαίου, καθώς και την απώλεια χιλιάδων ανθρώπινων ζωών, μαζικά προσφυγικά κύματα και τεράστια οικονομική καταστροφή.

Η παρατεταμένη πολεμική εισβολή, απειλεί την ειρήνη σε Ευρωπαϊκό αλλά και σε Παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ήδη έχει επιφέρει πολύ σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στην διεθνή οικονομία,

με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει διαρκώς η ήδη επιδεινωμένη οικονομική κατάσταση των λαών, μεταξύ των οποίων και της χώρας μας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και την αλληλεγγύη του στον λαό της Ουκρανίας και της ελληνικής ομογένειας, καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια τόσων χιλιάδων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων αμάχων, εργαζομένων και παιδιών.

Σε συνεργασία με το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο καλεί όλους τους εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους πολίτες του Ρεθύμνου σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 και ώρα 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Ρεθύμνου, για να απαιτήσουμε να σταματήσει άμεσα ο πόλεμος που προκαλεί τόσα δεινά σε όλους και να φωνάξουμε όλοι μαζί υπέρ της Ειρήνης!

zarpanews.gr

The post Κρήτη | Σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο καλεί το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη |, Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου,kriti |, ergatiko kentro rethymnou