Πρώτη ήττα για τις γυναίκες της Α2 του ΝΟΧ στο πόλο

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών γνώρισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, χάνοντας με σκορ 9-8 από τον Ηλυσιακό.

Η ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη πλήρωσε το πολύ άσχημο πρώτο οκτάλεπτο, διάστημα στο οποίο βρέθηκε να χάνει με 5-1. Από ‘κει και πέρα ωστόσο ακολούθησε ένα… άλλο παιχνίδι, καθώς στην τελευταία περίοδο, ο ΝΟΧ ισοφάρισε σε 8-8, έχοντας μάλιστα και την ευκαιρία να φτάσει στη νίκη, αλλά τελικά αυτή που την πήρε

ήταν η ομάδα του Ηλυσιακού.

Ο Ηλυσιακός φτάνει έτσι στη δεύτερη νίκη του και πιάνει στους 6 βαθμούς τον ΝΟ Χανίων ο οποίος προσβλέπει την επόμενη αγωνιστική σε άμεση επιστροφή στις νίκες, φιλοξενώντας στο κολυμβητήριο Χανίων τον Ιωνικό.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 9-8

Διαιτητές: Κραβαρίτης – Χρονόπουλος
Οκτάλεπτα: 5-1, 2-3, 1-3, 1-1

Ηλυσιακός (Γιώργος Τσόκας): Κανταλέα, Μανιάτη, Παναγιώτη 4, Σαραλή, Μπακομήτρου, Ξανθοπούλου 3, Ζερουμιάν, Σκαρπαλέζου 2, Νικολακοπούλου, Σκαρπαλέζου, Κατερέκου, Μοσιαλού, Ζωγοπούλου, Κάντζη.

ΝΟ Χανίων (Γιώργος Κατσουλάκης): Κυριακοπούλου, Τρουλάκη, Φουράκη 3, Γλυνιαδάκη, Κουνδουράκη Αικ., Σαραβελάκη 1, Μαυρέλου, Περδικάκη, Πλουμή, Μπαλωμενάκη 1, Μανωλιουδάκη Μ., Πενταράκη 3, Παπουδάκη, Μανωλιουδάκη Φ., Χαβρέ.

zarpanews.gr

The post Πρώτη ήττα για τις γυναίκες της Α2 του ΝΟΧ στο πόλο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα