Πρωταθλητής Ελλάδος ο Ολυμπιακός – Ανατροπή στην Τούμπα και νίκη επί του ΠΑΟΚ

Το 47ο Πρωτάθλημα Ελλάδος της ιστορίας του εξασφάλισε και μαθηματικά ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1 στο γήπεδο της Τούμπας, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Οι Πειραιώτες ήθελαν τουλάχιστον έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν το βαρύτιμο τρόπαιο και με το τρίποντο, κατάφεραν να πάρουν μία

πολύ σημαντική και επιβλητική νίκη, καθώς ανέτρεψαν το 1-0 του «Δικεφάλου», μέσα σε 10 λεπτά.

Αγωνιστικά στο 10ο λεπτό ο Μουργκ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο δεύτερο μέρος όταν ο Ροντρίγκες από τα αριστερά γύρισε προς τον Λόπες, ο οποίος με την σειρά του έφερε το σκορ σε ισορροπία. Το νικητήριο γκολ σημείωσε για τον Ολυμπιακό ο Ρέαμπτσουκ, ο οποίος κατάφερε να νικήσει τον Πασχαλάκη με όμορφο σουτ στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με σφύριγμα της λήξης οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον προπονητή τους, Πέδρο Μαρτίνς, παρά το γιουχάρισμα των οπαδών του ΠΑΟΚ που είχαν γεμίσει το γήπεδο της Τούμπας.

Η πρώτη δημοσίευση του Ολυμπιακού στα social media, μετά την κατάκτηση του 47ου Πρωταθλήματος Ελλάδος:

47 Πρωταθλήματα και Συνεχίζουμε Να Ονειρευόμαστε! / 47 Championships and We Keep On Dreaming! #Olympiacos #Champions #GreekChampions #Olympiacos47 #slgr #Greece #Piraeus #WeLovePiraeus #Football #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/WIqMI2wmBs

Olympiacos FC (46) (@olympiacosfc) May 4, 2022

Αναλυτικά η βαθμολογία:

1 – Ολυμπιακός 76

2 – ΠΑΟΚ 60

3 – Παναθηναϊκός 54

4 – Άρης 53

5 – ΑΕΚ 52

6 – ΠΑΣ Γιάννινα 43

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής (8/5):

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (18:00)

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (19:30)

Άρης – Ολυμπιακός (21:00)

The post Πρωταθλητής Ελλάδος ο Ολυμπιακός – Ανατροπή στην Τούμπα και νίκη επί του ΠΑΟΚ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα