Κύμα εξόδου παρουσιαστών από το Open

21:45 4/5/2022 - Πηγή: seleo

Μαζική έξοδος παρουσιαστών πρώτης γραμμής από τον τομέα της ενημέρωσης βρίσκεται σε εξέλιξη στο Open, που βλέπει το δυναμικό του να αποχωρεί για ανταγωνιστικά κανάλια.

Η διοίκηση του σταθμού φέρεται να έχει ενημερωθεί ήδη για πρόθεση αποχώρησης τριών παρουσιαστών: της Φαίης Μαυραγάνη, του Ακη Παυλόπουλου, αλλά και του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Έπειτα από πορεία ετών στο Open (αρχικά Epsilon) η Φ. Μαυραγάνη φαίνεται ότι πήρε την απόφαση να κλείσει την πόρτα πίσω της. Εδώ και μήνες φέρεται δυσαρεστημένη για την απομάκρυνση συνεργατών της από την εκπομπή

«Tώρα ό,τι συμβαίνει», που δεν αντικαταστάθηκαν, ενώ νιώθει ξένο σώμα, χωρίς ουσιαστική συνεργασία με τον υπόλοιπο τομέα ενημέρωσης του σταθμού. Καθώς το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι, η Φ. Μαυραγάνη ενημέρωσε τη διοίκηση του Open ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, με επικρατέστερο προορισμό, όπως αναφέρουν πληροφορίες, τον ΑΝΤ1, όπου θα αξιοποιηθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Οριστικά εκτός Open οδεύει στο τέλος της σεζόν και ο Άκης Παυλόπουλος, ο οποίος, επίσης, ξεκαθάρισε στη διοίκηση του Open ότι αποχωρεί. Ο δημοσιογράφος έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας από τον ΣΚΑΪ, ενώ κάποιες πηγές επιμένουν ότι έχει ήδη κλείσει στο κανάλι του Φαλήρου.

Στο τραπέζι έπεσε να βρεθεί στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου στο ανανεωμένο «Σήμερα», από το οποίο θα «αποσχιστεί» η Μαρία Αναστασοπούλου, που αναλαμβάνει δική της εκπομπή. Το επικρατέστερο σενάριο, ωστόσο, θέλει τον Άκη Παυλόπουλο να μετακινείται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και να αναλαμβάνει το πόστο που κατέχει φέτος ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Πρόταση συνεργασίας από τον ΣΚΑΪ έχει δεχθεί και ο άνκορμαν του δελτίου του Σαββατοκύριακου του Open Γ. Παπαδόπουλος, ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά εξόδου από το κανάλι του Κορωπίου.

Το άρθρο Κύμα εξόδου παρουσιαστών από το Open εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα