Προπηλάκισαν τον Δημήτρη Βίτσα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Θύμα προπηλακισμού από ομάδα ατόμων έπεσε νωρίτερα ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας που συμμετείχε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη στο Ίλιον.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα αντιεξουσιαστών όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του κ. Βίτσα στη συγκέντρωση άρχισε να τον αποδοκιμάζει ενώ κινήθηκαν και απειλητικά εναντίον του.

Κάποιες αναφορές κάνουν λόγο ότι το επεισόδιο εξελίχθηκε σε σύρραξη μεταξύ των αντιεξουσιαστών και διαδηλωτών

που θέλησαν να υπερασπιστούν τον κ. Βίτσα.

Επίσης υπάρχουν αναφορές ότι δέχθηκε χτυπήματα και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιποί συγκεντρωμένοι που βρίσκονταν στο σημείο, τους απομάκρυναν και δεν τους επέτρεψαν να τον πλησιάσουν, σύμφωνα με όσα αναφέρουν από την Κουμουνδούρου.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το επεισόδιο και έσπευσε στο σημείο ωστόσο είχε λήξει.

Από την πλευρά της, η ομάδα «Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων-Καματερού» που συμμετείχε στο επεισόδιο, επιβεβαίωσε το συμβάν, την κίνηση κατά του Βίτσα και έκανε λόγο και για σύρραξη με τους διαδηλωτές.

«Του επιτεθήκαμε και ακολούθησε μια εκτεταμένη σύρραξη και συμπλοκή με δεκάδες οπαδούς του και με την υποστήριξη (σε ορισμένα παραδείγματα και επί του πρακταίου υποστήριξη) των τοπικών οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Όλοι οι σύντροφοι/ισσες είναι καλά παρά την συντριπτική ανισότητα της συμπλοκής» σημείωσαν στην ανακοίνωσή τους.

ieidiseis.gr

The post Προπηλάκισαν τον Δημήτρη Βίτσα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προπηλάκισαν, Δημήτρη Βίτσα,propilakisan, dimitri vitsa