Το ζακετάκι… της γιαγιάς επιστρέφει πιο στιλάτο από ποτέ – Πώς θα το φορέσετε;

Η knitwear μόδα αποτελεί την πιο ιδανική επιλογή για μια ανοιξιάτικη ελαφριά ημέρα. Και ένα από τα αγαπημένα μας πλεκτά είναι φυσικά το κλασικό και υπερβολικά στιλάτο ζακετάκι της γιαγιάς! Ναι, αυτό το «παλιομοδίτικο» στενό με τα χαρακτηριστικά κουμπάκια και τα περίεργα μοτίβα που δεν ξέρουμε αν το αγαπάμε ή αν λατρεύουμε να το μισούμε. Το σίγουρο πάντως είναι πως θέλουμε να το βλέπουμε στην καθημερινότητα μας και γιατί όχι, να το φοράμε!

Ζακετάκι με κοστούμι

Χρησιμοποιήστε το knit της γιαγιάς σαν τοπ και φορέστε το μέσα από κοστούμια και αυστηρά blazer με σκοπό να «μαλακώσετε» τον

σκληρό τους χαρακτήρα. Γιατί το ζακετάκι είναι αυτό που θα βάλει την cute πινελιά που τόσο επιθυμείτε.

Ζακετάκι στο σχολείο

Μίνι φούστες και σορτς, λευκά καλτσάκια και η ζακέτα της γιαγιάς δημιουργούν τα πιο κοριτσίστικα ανοιξιάτικα looks, τα εμπνευσμένα από το schoolwear. Παίξτε στο κλασικό ασπρόμαυρο ή δοκιμάστε το navy blue σε συνδυασμό με κόκκινο. Μας αρέσουν όλα γιατί είναι φρέσκα.

Ζακετάκι επί δύο

Γιατί το ένα δεν μας φτάνει! Για double denim είχαμε ακούσει, για double leather επίσης, μέχρι και για double trouble, αλλά για double… ζακετάκι ποτέ. Να που το είδαμε κι αυτό.

Ζακετάκι στα παστέλ

Απαλές αποχρώσεις, soft τόνοι και μια παλέτα που θυμίζει ζαχαρωτό. Η άνοιξη λατρεύει τα παστέλ και τα παστέλ την άνοιξη.

Ζακετάκι δεμένο σαν πουκάμισο

Γίνεται κι αυτό αν η ζακέτα της γιαγιάς είναι σε λεπτό πλεκτό. Το μόνο που θα χρειαστείτε σε αυτήν την περίπτωση είναι το αγαπημένο σας τζιν και ένα ζευγάρι ιδιαίτερα mules!

instyle.gr

The post Το ζακετάκι… της γιαγιάς επιστρέφει πιο στιλάτο από ποτέ – Πώς θα το φορέσετε; appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
– Πώς,– pos