Πώς ο Μάκης Βορίδης «άδειασε» τον Γιώργο Πατούλη

Με ιδιαίτερη άνεση ο Μάκης Βορίδης δεν δίστασε να μην σηκώσει καμία ασπίδα προστασίας στον Γιώργο Πατούλη για την υπόθεση της διδακτορικής διατριβής του Περιφερειάρχη Αττικής. Υπόθεση που αποκάλυψε η «Αυγή» και βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα της πολιτικής επικαιρότητας και, αναπόφευκτα, της πολιτικής αντιπαράθεσης.

«Μπορεί ένας Περιφερειάρχης που αποκαλύφθηκε ότι έκανε λογοκλοπή στο διδακτορικό του, ουρανομήκη, όχι πέντε σημείων. Μπορεί να παραμένει στη θέση του; Πρέπει να παραιτηθεί ή δεν πρέπει o κ. Πατούλης;» έβαλε το θέμα ο Γιάννης Ραγκούσης

στον υπουργό Εσωτερικών.

«Αυτό είναι ένα ζήτημα με ένα πρωτοσέλιδο της «Αυγής», σωστά; Εγώ, λοιπόν, δεν έχω καμία άποψη επ’ αυτού» είπε, απαντώντας, ο Μάκης Βορίδης, αναφέροντας πως δεν έχει καμία άποψη επί του ζητήματος. Ωστόσο, πρόσθεσε ο Μάκης Βορίδης πως «εγώ δεν υιοθετώ τίποτε και δεν απορρίπτω τίποτε το οποίο αποτελεί αντικείμενο σε τελευταία ανάλυση ποινικής και δικαστικής διερεύνησης.

Αν έχουν γίνει παραβιάσεις του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας από οποιονδήποτε, προφανώς αυτά θα ελεγχθούν». Και κατέληξε λέγοντας: «Μου ζητάτε εμένα να τοποθετηθώ επί υποθέσεως, επί ενός άρθρου, το οποίο δημοσιεύσατε εσείς σήμερα στην έγκυρη «Αυγή»; Ε, να επιφυλαχτώ».

Την απάντηση Βορίδη δεν άφησε ασχολίαστη ο Γιάννης Ραγκούσης. «Για τον κύριο Πατούλη βγήκε είδηση, τον αδειάσατε, τον αφήσατε έκθετο. Αν έχει στοιχειώδη ευθιξία ο κύριος Πατούλης που γνωρίζει πολύ καλά τι έχει κάνει πρέπει από μόνος του μετά από αυτή την τοποθέτηση του υπουργού Εσωτερικών, να υποβάλει την παραίτησή του» υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ieidiseis.gr

The post Πώς ο Μάκης Βορίδης «άδειασε» τον Γιώργο Πατούλη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα