Πόλο: Ήττα στο πρώτο ματς με Εθνικό ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό έδωσε την Τετάρτη ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, γνωρίζοντας την ήττα με 13-10. Η σειρά μεταφέρεται πλέον το Σάββατο (9/4) στα Χανιά με σκοπό η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα να φτάσει στο 1-1.

Το παιχνίδι αποδείχτηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με τους παίκτες του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

να διεκδικούν επί ίσοις όροις τη νίκη.

Ο Εθνικός ολοκλήρωσε το πρώτο οκτάλεπτο, έχοντας το προβάδισμα με 3-2 ενώ ήταν μπροστά και στο ημίχρονο με διαφορά δύο τερμάτων (7-5). Το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES να μειώνει στο γκολ (10-9), αλλά οι παίκτες του Εθνικού κατάφεραν να είναι πολύ αποτελεσματικοί στην τέταρτη περίοδο, κατακτώντας έτσι την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται για την πρόκριση στα πλέι οφ.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχτηκε ο Δερμιτζάκης του Εθνικού με 4 τέρματα ενώ για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES από δύο γκολ σημείωσαν οι Αγιωργούσης και Χαριτάκης.

Διαιτητές: Μπουδραμής – Μπιράκης

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-3, 3-4, 3-1

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 1, Βαλλιανάτος 1, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Δερμιτζάκης 4, Μπεριστιάνος 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Σάβελιτς 2, Δροσόπουλος, Κόχειλας 1.

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης 1, Πολύζος, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 2, Σπάχιτς 1, Νικολαΐδης 1, Μπέτο 1, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων, Παππάς.

zarpanews.gr

The post Πόλο: Ήττα στο πρώτο ματς με Εθνικό ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα