Πιο δύσκολο και από το να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα: Έπεσε το δαχτυλίδι της μέσα σε ποτάμι και το βρήκε… η πυροσβεστική!

Τι θα μπορούσε να είναι πιο δύσκολο από το να ψάχνεις μια βελόνα στα άχυρα; Πιθανότατα η ανάκτηση ενός δαχτυλιδιού από ένα ποτάμι.

Αλλά ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, δύτες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης κατάφεραν να ψαρέψουν το διαμαντένιο δαχτυλίδι μιας γυναίκας από το Σικάγο από τον ποταμό Τσαρλς, αφού έπεσε στο νερό ενώ εκείνη και ο σύζυγός της χαλάρωναν σε ένα γιότ κλαμπ.

Η Lynn Andrews δήλωσε στο WCVB-TV ότι είχε αφαιρέσει το δαχτυλίδι την Κυριακή για να μπορέσει να εφαρμόσει αντηλιακό και το τοποθέτησε στην τσέπη

του πουκαμίσου του συζύγου της για να το φυλάξει. Αλλά ήταν μια ζεστή μέρα και όταν εκείνος έβγαλε το πουκάμισό του για να δροσιστεί με ένα γρήγορο μπάνιο, το δαχτυλίδι έπεσε στο ποτάμι.

«Είπα μια κακή κουβέντα και μετά πήρα μια βαθιά ανάσα και μετά είπα: “Όλα θα πάνε καλά”», δήλωσε ο σύζυγός της, Ninos Andrews, στο WBZ-TV.

Η Andrews «ήταν προφανώς αρκετά ταραγμένη», ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία στη σελίδα της στο Facebook.

Το ζευγάρι ειδοποίησε μια ομάδα καταδύσεων που περιπολούσε στο ποτάμι και μέσα σε πέντε λεπτά αναζήτησης, ο πυροσβέστης Jeremy Marrache εντόπισε το δαχτυλίδι και το επέστρεψε στον «πολύ ανακουφισμένο και ενθουσιασμένο» ιδιοκτήτη του, ανέφερε η υπηρεσία στην ανάρτησή της.

«Όλοι είχαν συζύγους και όλοι ήξεραν πόσο σημαντικό ήταν αυτό και πόσο συναισθηματικό ήταν για εμάς», δήλωσε η Lynn Andrews.

Ευτυχώς, είπε ο Marrache, το δαχτυλίδι βρισκόταν σε μια γωνία που έκανε το διαμάντι να λάμπει καθώς φώτιζε με το φακό του πάνω από τον λασπώδη πυθμένα του ποταμού.

«Έχουμε ανοιχτή επικοινωνία μέσω της μάσκας μας. Έτσι, όταν είπα ότι το βρήκα, το άτομο που μας παρακολουθούσε μας μετέδωσε το μήνυμα, οπότε μπορούσα να τους ακούσω όλους να ζητωκραυγάζουν», δήλωσε στο WBZ.

«Αυτό είναι ένα καταπληκτικό παράδειγμα χρήσης της εκπαίδευσής μας για δημόσια υπηρεσία και μια καταπληκτική ευκαιρία για τα μέλη της ομάδας κατάδυσης και της μονάδας θαλάσσης να εξασκηθούν στη συνεργασία», ανέφερε σε δήλωσή του ο αξιωματικός της πυροσβεστικής Stephen Capuccio.

ethnos.gr

The post Πιο δύσκολο και από το να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα: Έπεσε το δαχτυλίδι της μέσα σε ποτάμι και το βρήκε… η πυροσβεστική! appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα