Πάτρα: Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας – Γιατί αυτή η εξέλιξη είναι «βόμβα» για την υπόθεση

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ενώ η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της παραμένει στη φυλακή. Την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο που καλύπτει την υπόθεση που αφορά τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως στον οργανισμό της 9χρονης

βρέθηκε καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη.

Όπως μετέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/5) η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η ουσία που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα είναι καθαρή κεταμίνη φαρμακευτικής προέλευσης, χωρίς παραφαρμακευτικά ή παρασυστατικά στοιχεία.

Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτό σημαίνει πως δεν πρόκειται για την κεταμίνη που υπάρχει σε σκόνη στη μαύρη αγορά και διαλύεται σε νερό, την οποία χρησιμοποιούν συχνά οι τοξικομανείς.

Η εν λόγω ουσία που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα μπορεί να βρέθηκε στη μαύρη αγορά ή από νοσοκομειακό ή φαρμακαποθήκη και σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να έχει δηλωθεί η απώλεια της.

Η κεταμίνη επίσης θα μπορούσε να έχει δοθεί στο άτομο που τη χορήγησε στη Τζωρτζίνα μέσα από το ίδιο νοσοκομειακό περιβάλλον, πράγμα το οποίο θα δώσει νέα πτυχή στην πολύκροτη υπόθεση και θα γεννήσει πολλά νέα ερωτήματα.

Ντοκουμέντο «φωτιά» με τις πρώτες τοξικολογικές της Τζωρτζίνας
Ένα ντοκουμέντο – φωτιά για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα έφερε στη δημοσιότητα επίσης σήμερα το μεσημέρι το MEGA.

Το έγγραφο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, αφορά τις πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, όταν εκείνη είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς στις 11 Απριλίου του 2021.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο οι συγκεκριμένες τοξικολογικές εξετάσεις, δεν έγιναν στο τοξικολογικό εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο λίγο καιρό αργότερα ανέδειξε τα κρίσιμα ευρήματα για την κεταμίνη που οδήγησε στον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά έγιναν στο γενικό νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

«Στις εξετάσεις ελέγχθηκαν 19 ουσίες, ωστόσο καμία από αυτές δεν ήταν η κεταμίνη. Ουσιαστικά λοιπόν δεν έγινε ποτέ έλεγχος για την κεταμίνη, στις πρώτες αυτές τοξικολογικές εξετάσεις, αυτός είναι και ο λόγος που στη συνέχεια η Ρούλα Πισπιρίγκου χρησιμοποίησε την κεταμίνη, αφού είχε δει ότι στις τοξικολογικές εξετάσεις δεν ανιχνεύεται η εν λόγω ουσία» εξήγησε ο αστυνομικός συντάκτης.

Πηγή: newsbeast.gr

The post Πάτρα: Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας – Γιατί αυτή η εξέλιξη είναι «βόμβα» για την υπόθεση appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα