ΠΑΣΟΚ: Ποιους προτείνει η επιτροπή αξιολόγησης υποψηφίων για τα Χανιά – Όλα τα ονόματα

Έπειτα από πολλές εβδομάδες διεργασιών, η επιτροπή αξιολόγησης υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ – το όργανο που έχει επιφορτιστεί να επιλέξει τους υποψήφιους βουλευτές για όλη την Ελλάδα δηλαδή – κατέληξε, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, στα ονόματα που θα προτείνει να “κατεβάσει” το κόμμα στα Χανιά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Η

πρόταση της επιτροπής υποψηφίων θα υποβληθεί στην κεντρική επιτροπή του κόμματος, η οποία την ερχόμενη Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, θα κληθεί να επικυρώσει τα ψηφοδέλτια για όλη την επικράτεια. Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείονται αλλαγές της τελευταίας στιγμής, καθώς η κεντρική επιτροπή δεν είναι υποχρεωμένη να τοποθετήσει αποκλειστικά όσους προτείνονται.

Ωστόσο, τα ονόματα που θα προταθούν για τα Χανιά είναι τα εξής:

Βασίλης Κοντεζάκης, πολιτικός μηχανικός
Ευαγγελία Κουρουπάκη, οδοντίατρος, πρώην βουλευτής
Τάσος Κουρουπάκης, εφοριακός, περιφερειακός σύμβουλος
Παντελής Πετσετάκης, οικονομολόγος, πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτ. Κρήτης
Πέτρος Χατζησταύρος, πολιτικός μηχανικός, επιχειρηματίας
Μαρία Χελιουδάκη, πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Χανίων

Ωστόσο, ακόμα ένα όνομα που “έπαιζε” πολύ ήταν εκείνο του καθηγητή και γιου του αείμνιστου Μανώλη Σκουλάκη, Γιώργου Σκουλάκη. Δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο αν τελικά ο ίδιος απάντησε ήδη αρνητικά στην πρόταση που του έγινε, ή αν το όνομά του θα σταλεί μαζί με τα έξι παραπάνω και θα κληθεί η κεντρική επιτροπή να αποφασίσει.

Αιτία για μια τέτοια αντιμετώπιση θα ήταν ότι ο ίδιος φέρεται να χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για επαγγελματικούς λόγους ώστε να είναι σε θέση να απαντήσει.

zarpanews.gr

The post ΠΑΣΟΚ: Ποιους προτείνει η επιτροπή αξιολόγησης υποψηφίων για τα Χανιά – Όλα τα ονόματα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣΟΚ, Ποιους, Χανιά – Όλα,pasok, poious, chania – ola