Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος: Δύο μετάλλια η Ακαδημία Ακρωτηρίου

Με ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε η Ακαδημία πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου από το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκρατίου αθλήματος που έλαβε χώρα στο Λουτράκι Κορινθίας.

Σε ένα άψογο πρωτάθλημα από πλευράς διοργάνωσης, οι αθλητές της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Γεωργουσάκη Γιώργο συμμετείχαν στις κατηγορίες Αγών ημιεπαφής και κάτω Παγκρατίου.

Συγκεκριμένα ο Κλέτσας Νικόλαος συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο

άθλημα κατάφερε να κερδίσει ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο και έτσι να μοριοδοτηθεί για την εισαγωγή του σε ΑΕΙ,ΤΕΙ και ΤΕΦΑΑ της επιλογής του.

Ο Καζάκος Μάνος συμμετέχοντας και αυτός για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκρατίου αθλήματος κατάφερε να φτάσει μία ανάσα πριν τα μετάλλια, σκαρφαλώνοντας στην 5η θέση στις κατηγορίες Αγών ημιεπαφής και Κάτω Παγκρατίου εφήβων.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν ανεξαρτήτου αποτελέσματος, επισημαίνει ο Γεωργουσάκης.

Ήταν πολύ δυνατό πρωτάθλημα από πλευράς ανταγωνισμού και άψογα διοργανωμένο από πλευράς Ομοσπονδίας. Τα μετάλλια των αθλητών μας έρχονται να προστεθούν στις συνολικές επιτυχίες μας της φετινής σεζόν τόσο σε τοπικό (Παγκρήτιο, πανελλήνιο) όσο και διεθνές επίπεδο (Πανευρωπαικό,Παγκόσμιο).

Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES για την χορηγία των εισιτηρίων και για την άνετη μεταφορά των αθλητών μας.

zarpanews.gr

The post Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος: Δύο μετάλλια η Ακαδημία Ακρωτηρίου appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα