Τροχαία δυστυχήματα: Κατέληξαν δύο νέοι, μετά από ημέρες στη ΜΕΘ

Τελευταίο «αντίο» σήμερα στον 28χρονο Σάββα Βασιλόπουλο που έφυγε από τη ζωή χθες, δέκα μέρες μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο με τη μηχανή του, κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας. Η μηχανή προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα να συρθεί στο έδαφος και να τυλιχτεί στις φλόγες στη ΝΕΟ Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Αρχαιολογικού Μουσείου. Ο νεαρός χτύπησε βαριά στο κεφάλι και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο. Ο 28χρονος κατέληξε μετά από νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας. Η κηδεία

του θα τελεστεί στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου.

Πτολεμαϊδα: Νεκρός μετά από φοβερό τροχαίο 18χρονος οδηγός – Υπέκυψε στη ΜΕΘ νοσοκομείου

Τον χαμό του 18χρονου, που πριν από 9 ημέρες τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο, στην επαρχιακή οδό Πτολεμαίδας – Μποδοσάκειου Νοσοκομείου και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε, θρηνεί η Πτολεμαίδα. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 14:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καρδιάς Πτολεμαίδας, ενώ η σορός του θα έχει μεταφερθεί εκεί στη 13:00. Ο άτυχος οδηγός υπέκυψε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, που είχε μεταφερθεί μετά το τροχαίο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρο, στην επαρχιακή οδό Πτολεμαΐδας – Μποδοσάκειου Νοσοκομείου. Στο σημείο έσπευσαν Δυνάμεις της Τροχαίας Εορδαίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλωβίζοντας τον νεαρό οδηγό και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε  αρχικά στο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας και λίγο αργότερα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διασωληνώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 18χρονος έφερε κακώσεις και πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι ενώ η κατάσταση της υγείας του, είχε χαρακτηριστεί ως εξαιρετικά κρίσιμη, από την πρώτη στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα