Οικογενειακό τραπέζι κατέληξε σε χρήση τέιζερ και συλλήψεις με αφορμή λίγο τυρί

Μικροοικογενειακές διαφωνίες μπορεί πολύ εύκολα να υπάρξουν για οποιοδήποτε λόγο. Ακόμα και για λίγο τυρί. Ωστόσο, αυτό που συνέβη σε μια οικογένεια στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ είναι άνευ προηγουμένου. Η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας που προχώρησε σε συλλήψεις.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο συγκεκριμένο σπίτι διαπίστωσαν ότι

μια οικογενειακή διαφωνία, κατέληξε σε βίαιο επεισόδιο. Σύμφωνα με την μαρτυρία μέλους της οικογένειας, η 19χρονη αδελφή τους, Αριάνα, τους χτύπησε πολλές φορές.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, η διαμάχη ξεκίνησε για να ένα σπρέι τυριού πάνω στο τραπέζι. Πιθανότατα μία από τις αδελφές να μην πήρε την ποσότητα που της αναλογούσε, με αποτέλεσμα να ψεκάσει με το σπρέι τυριού στο πρόσωπο της άλλης και έτσι να αρχίσει ένας πόλεμος τυριών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένα από τα μέλη της οικογένειας χτυπήθηκε πολλές φορές στο στομάχι από την Αριάνα. Στη συνέχεια η 19χρονη φέρεται να κυνήγησε το θύμα στην αυλή απειλώντας με ένα τέιζερ. Η Αριάνα πάντως, είπε στους αστυνομικούς ότι τα μέλη της οικογένειάς της δεν έλεγαν την αλήθεια. Ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν προχώρησε σε βιαιοπραγία. Παρόλα αυτά τέθηκε υπό κράτηση και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

plus.gr

The post Οικογενειακό τραπέζι κατέληξε σε χρήση τέιζερ και συλλήψεις με αφορμή λίγο τυρί appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οικογενειακό,oikogeneiako