Οι άγνωστες έρευνες της αστυνομίας στα Χανιά για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Το zarpanews.gr αποκαλύπτει τις άγνωστες έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση Λεμπιδάκη στα Χανιά, στα τέλη του περασμένου Αυγούστου.

Όπως προκύπτει, οι Αρχές όχι μόνο γνώριζαν τους εμπλεκόμενους στην απαγωγή αλλά και τους παρακολουθούσαν «πολύ στενά» εδώ και αρκετές εβδομάδες πριν φτάσουν στην απελευθέρωση του Κρητικού επιχειρηματία.

Στις 28 Αυγούστου ο 44χρονος μεσίτης και η 16χρονη κόρη του -σύμφωνα με την κατάθεση της ίδιας- έφτασαν στα Χανιά

για την αποστολή φακέλου στην οικογένεια Λεμπιδάκη.

Όλη η κατάθεση ΕΔΩ

«Όταν φτάσαμε κοντά στα ΚΤΕΛ στα Χανιά, ο πατέρας μου σταμάτησε πιο πριν και συγκεκριμένα σε ένα σούπερ μάρκετ που είναι δίπλα σε μια γνωστή καφετέρια. Εκεί, κατεβήκα από τη μηχανή και ο πατέρας μου, από μια τσάντα μαύρη, που είχε φορεμένη χιαστί, έβαλε μια πλαστική τσάντα, νομίζω χρυσαφί χρώμα που είχε μέσα έναν χάρτινο κίτρινο φάκελο» αναφέρει η 16χρονη και προσθέτει στη συνέχεια ότι περπάτησε μέχρι τα ΚΤΕΛ απ’ όπου και απέστειλε το δέμα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zarpanews.gr λίγο μετά, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν στα ίχνη πατέρα και κόρης, ακολουθώντας ακριβώς την ίδια διαδρομή και συλλέγοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας των επιχειρήσεων από την Πλατεία 1886 μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Μάλιστα το γεγονός αυτό, είχε κάνει εντύπωση σε επιχειρηματίες της περιοχής που όμως δεν μπορούσαν ούτε κατά διάνοια να το συνδέσουν με την υπόθεση Λεμπιδάκη, την οποία παρακολουθούσαν από την τηλεόραση.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικές επιχειρήσεις στα νότια του νομού συνεχίζονται, γεγονός που πιθανότατα προαναγγέλλει νέες συλλήψεις.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα