Ο Πολάκης κάνει μάθημα στον Μητσοτάκη… «Άκου Κυριάκο για να μαθαίνεις»

«Ξεκίνα διάβασμα και τα ξαναλέμε το 2023»

Σφοδρά πυρά κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Αναλυτικότερα, ο κ. Πολάκης μπαίνοντας στον ρόλο του… δασκάλου, επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ, με αφορμή δηλώσεις του για τον κανόνα προσλήψεων και για τον τομέα της Υγείας.

«ΑΚΟΥ

Κυριακο για να μαθαίνεις :
1)Το 1προς 5 εχει γινει 1 προς τρία απο φετος και του χρόνου καταργείται. Από τα μνημονια βγαίνουμε αν δεν το καταλαβες !!

2) μετα την καταςτροφη που προκαλέσατε το 2010-15 ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ απο το δημοσιο σύστημα υγείας .Ρωτα τον Αδωνι να στα εξηγήσει αν προλαβαινει απο τις διώξεις που εχει να διαχειριστεί και τις μηνυςεις που κανει σε όποιον ειναι ΣΥΡΙΖΑ !!!

3)Μεχρι στιγμης με συνειδητή πολιτική επιλογή ανακατανομής πόρων εχουμε ενισχύσει το σύστημα με πανω απο 15000 ατομα προςωπικο όλων των κατηγοριών και όλων των ειδών συμβαςεων και ειναι σε διαδικασια προςληψης αλλοι 4.500 .Απο το σύνολο αυτο οι 8500 ειναι μόνιμο προςωπικο .ΕΤΣΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕ το ΕΣΥ που ηταν στα πρόθυρα λειτουργικής κατάρρευσης το Γενάρη του 15 .Θελει κι αλλη ενισχυση και θα την κάνουμε !!!

4) τα οικονομικά της υγείας ειναι ειδικές σπουδές που δεν εχουν σχεςη με οφσορ ,παναμα-πειπερ και ρύθμιση δανείων Κήρυκα τύπου balloon που εχεις εντρυφήσει .Γι αυτο παρε κανα σύμβουλο της προκοπης ,ξεκινα διαβασμα και τα ξαναλέμε το 2023 !!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.



Keywords
Τυχαία Θέματα