Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αρνείται τον τίτλο του «κορυφαίου» στον κόσμο

Διανύει την 10η σεζόν του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ και παρόλο που έχει κατακτήσει τα πάντα στο ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον εαυτό του ως τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, παραμένοντας ταπεινός και «πεινασμένος» για τίτλους.

Μπορεί χιλιάδες φίλαθλοι να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του και να τον αποθεώνουν σε κάθε παιχνίδι, με τον «Greek Freak» να λαμβάνει την αγάπη του κόσμου και να την μετατρέπει σε… καύσιμο για να συνεχίσει να μάχεται και να τους προσφέρει όμορφες στιγμές με

τα κατορθώματά του μέσα στο παρκέ.

«Αν πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Όχι», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αντετοκούνμπο που μίλησε για το ποια χαρακτηριστικά πρέπει να διαθέτει ο… καλύτερος του κόσμου.

«Νομίζω ότι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο είναι αυτός που μένει τελευταίος όρθιος, είναι αυτός που πηγαίνει την ομάδα του στον τελικό, στη γραμμή του τερματισμού και τη βοηθά να κερδίζει και να γίνει πρωταθλήτρια. Ζήλεψα κάπως το Γκόλντεν Στέιτ όταν παρακολούθησα την παρέλαση τους. Ξέρεις αυτό το συναίσθημα τώρα», συμπλήρωσε.

«Είναι ένα μέρος του παιχνιδιού μου που πάντα προσπαθούσα να γίνω καλύτερος, πάντα προσπαθούσα να βελτιωθώ», είπε καταλήγοντας: «Πάντα προσπαθώ να μεγιστοποιώ τις δυνατότητές μου. Είμαι ευλογημένος που κάθομαι εδώ σε αυτή την θέση και δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο».

Στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς, ο Γιάννης σημείωσε 44 πόντους και 12 ριμπάουντ σε λιγότερα από 28 λεπτά, δείχνοντας ότι και φέτος είναι έτοιμος να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό στο παρκέ.

Είναι «το πρόσωπο» του Μιλγουόκι και ο ίδιος ξέρει την ευθύνη που έχει απέναντι στου συμπαίκτες, τον προπονητή και τους φιλάθλους. Η δουλειά του δεν είναι απλή, καθώς όλοι έχουν… απαιτήσεις από εκείνον, όμως ο «Greek Freak» τονίζει σε κάθε ευκαιρία ότι η δουλειά και η μελέτη του παιχνιδιού είναι αυτά που τον κάνουν καλύτερο και του δίνουν το ερέθισμα να αναπτύσσει και να εξελίσσει το παιχνίδι του.

ieidiseis.gr

The post Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αρνείται τον τίτλο του «κορυφαίου» στον κόσμο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα