Ο ελαφροχέρης του αεροδρομίου: 28χρονος αρπάζει τσάντες επιβατών στο Ελ. Βενιζέλος – O τρόπος δράσης του

Εκμεταλλευόταν το συνωστισμό και την απροσεξία τουριστών και άρπαζε τσάντες, πορτοφόλια και άλλα προσωπικά αντικείμενα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο λόγος για έναν 28χρονο «ελαφροχέρη» από τη Συρία, που συνελήφθη την Πέμπτη το βράδυ στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, την ώρα που είχε

αφαιρέσει… «αθόρυβα» ακόμα μια τσάντα από ανυποψίαστο τουρίστα.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα, ο άνδρας από τη Συρία, κρυβόταν πίσω από τουλάχιστον 4 κλοπές που είχαν καταγραφεί στο αεροδρόμιο την τελευταία εβδομάδα. Το ieidiseis, δημοσιεύει βίντεο-ντοκουμέντο, που αποτυπώνει τη δράση του 28χρονου.



Οι κάμερες ασφαλείας αποτυπώνουν τις «χειρουργικές» και αστραπιαίες κινήσεις του δράστη την ώρα που αφαιρεί σακίδια και τσάντες από τα θύματα του. Σε άλλο βίντεο έχει καταγραφεί η σύλληψη του από τους αστυνομικούς, που έχουν μόλις αντιληφθεί μια ακόμα κλοπή και τρέχουν για να ακινητοποιήσουν τον άνδρα.


Όπως αποδείχτηκε κατά την προανάκριση, ο άνδρας ήταν παλιός γνώριμος στων αρχών και είχε συλληφθεί πάνω από 5 φορές στο παρελθόν κατηγορούμενος μεταξύ άλλων για διακεκριμένες κλοπές, ληστείες, απείθεια και εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, συγκρότηση εγκληματικής ομάδας. Σε μια περίπτωση μάλιστα, τον Γενάρη του 2014, είχε συλληφθεί ως κυβερνήτης λέμβου για μεταφορά υπηκόων Τρίτης χώρας που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στο Ελληνικό έδαφος. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης.



Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα είχαν συλλάβει τον 28χρονο δύο φορές τον περασμένο Απρίλιο για κλοπές, εκείνος δεν σταμάτησε ποτέ τη δράση του. Ο συλληφθείς που κατηγορείται για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ieidiseis.gr

The post Ο ελαφροχέρης του αεροδρομίου: 28χρονος αρπάζει τσάντες επιβατών στο Ελ. Βενιζέλος – O τρόπος δράσης του appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα