«Νύχτα τρόμου» στο Νοσοκομείο Χανίων με 13 εισαγωγές και έναν θάνατο από επιπλοκές κορονοϊού – Νοσηλεύεται και μωρό 1 έτους

Πιέζεται ασφυκτικά το νοσοκομείο Χανίων από την έξαρση της πανδημίας με αποτέλεσμα να δοκιμάζει πλέον τα όρια των αντοχών του προσωπικού και της δυναμικότητάς του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε λίγες ώρες, από τις 6 περίπου το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, έγιναν 13 εισαγωγές στις κλινικές Covid 1 και 2, οι οποίες πλέον έχουν πληρότητα που ξεπερνά το 70%. Συνολικά, στiς δύο κλινικές νοσηλεύονται 54 ασθενείς με κορονοϊό. O αντίστοιχος αριθμός στις 6 το απόγευμα, ήταν 39 ασθενείς.

4 θάνατοι σε 4 μέρες

Στο μεταξύ ένας νέος θάνατος ασθενή με

κορονοϊό σημειώθηκε χθες βράδυ στο νοσοκομείο Χανίων, ανεβάζοντας τον αριθμό των θανάτων από επιπλοκές κορονοϊού σε 4, μέσα στις 4 μόλις πρώτες μέρες του 2022!

Ασφυκτικά γεμάτη η ΜΕΘ

Την ίδια ώρα, στην ΜΕΘ οι κλίνες γεμίζουν μόλις αδειάσουν. 9 ασθενείς νοσηλεύονται στην ΜΕΘ, σταθερά εδώ και μερικές μέρες, με αποτέλεσμα κλίνες από την κλασική ΜΕΘ να «επιτάσσονται» για την ΜΕΘ κορονοϊού.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις 4 κλίνες υπάρχουν πλέον στην γενική ΜΕΘ και ΜΕΘ καρδιοπαθών.

Νοσηλεύεται μωρό

Σε ό,τι αφορά τα παιδιά στον θάλαμο covid της παιδιατρικής κλινικής νοσηλεύονται πλέον 3 παιδιά με κορονοϊό. Το νεαρότερο είναι ένα βρέφος ενός έτους. Η συνολική δυναμικότητα του θαλάμου είναι 4 κλίνες με δυνατότητα επέκτασης και σε άλλες 4.

zarpanews.gr

The post «Νύχτα τρόμου» στο Νοσοκομείο Χανίων με 13 εισαγωγές και έναν θάνατο από επιπλοκές κορονοϊού – Νοσηλεύεται και μωρό 1 έτους appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα